Програма за набирания на лост , но е на англииски.

31.03.12
19:42

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=NnN8ksvVRIQ
Изглежда интересна , но немога да си преведа всичко дословно. Моля за малко съдействие в превода или предложение за друга подобна програма!

31.03.12
21:42

Ето ти нещо по-добро.

03.04.12
12:50

http://vbox7.com/play:40abe49a90
Ето го и с превод :) но пак не разбирам какво се прави 3ти ден ?!?!?

Проблема обаче е следния, имах контузено сухожилие на лявата ръка и 2 години не съм правил набирания поради травмата и в момета почвам от НУЛАТА. Трвмата в момента вече отшумя но нямам достатъчно сила да правя чисти набирани. С широк хват мога да направя не повече от 5 повторени. Дайте ми съвет или програма как да увелича броя на набиранията !

Мнението беше редактирано от Dak на 03.04.12 12:57.

03.04.12
13:28

Само в тази тема има вече две програми за увеличаване на броя на набиранията :) Какво точно искаш да ти се препоръча?

04.04.12
20:41

Вчера ми беше 5ти ден от изпълнението на първата програма и пак започвам да чувствам болка в бицепсовото съхожилие :(  Вероятно програмата ме натоварва повече от необходимото. Трябва ли да забравя за набиранията или просто да правя само веднъш седмично или най-много 2 пъти ?

П.П. Когато тренирам бицепса с дъмбел почти няма болка или изобщо няма!

04.04.12
22:52

Две неща са ми на ума:
1)Сухожилието не е достатъчно здраво - просто си почини от набирания, докато спре болката и после увеличавай бавно обема интензивността и честотата на тренировките с набирания, така че да му даваш време да се адаптира
2)Болката е свързана със стегнати предмишници - разбирай в пронация и супинация, а не само сгъване/разгъване и като правиш такава високо обемна тренировка отново претоварваш сухожилията и малките мускули

30.04.12
20:06

Някой може ли да ми кажа колко общо серии се правят в ден 2 ??? Разбирам ,че след като изпусна една серия трябва да почивам повече но никъде не се казва колко общо серии се правят !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1