03.04.12
14:59
Здравейте искам да попитам тренирам Пон,Сряда,Петък правя след всяка тренировка корем.Мисълта ми е примерно в не тренировъчните дни да ходя да бягам по 20 - 30мин примерно вторник,четвъртък,събота.Петък правя крака не е проблем четвъртък и събота да бягам нали ?? :)) Всичко това го правя за да изкарам плочките :))
176см
73кг
20год :))
Темата беше редактирана от krNbarca на 03.04.12 15:07.
Колега, зарежи тия работи с тренирането на корем 3 пъти в седмицата. Ако ти се тича, си отдели един ден в седмицата за 4-5х80-100м спринтове на гладно и като цяло ограничи калориите за деня.
Мнението беше редактирано от Vakos St на 03.04.12 18:00.
03.04.12
18:01
или качваш маса или сваляш и релефиш, 2 в 1 става само с яко химикали. 7 дни в седмицата физически натоварвания без почивен ден незнам дали го има някъде, че и да дава добър ефект
Ахам да ясно :)) прав си че немога да качвам Маса и да правя релеф хаха
Ще направя така 1 2 дена ще отделя за Кардио и то яко както каза момчето горе.
03.04.12
19:40
Е аз никога не съм имал за цел да имам плочки... но те са факт... тайната е:
тежки тренировки + добро хранене + достатъчно сън = силно и релефно тяло
Иначе бягането няма да ти се отрази на покачването , ще си качваш доволно.
не ги слушай повечето разбирачи дето казват ,че от бягането само се сваля .
казано от RinGo на 03.04.12, 20:33:
не ги слушай повечето разбирачи дето казват ,че от бягането само се сваля .
Ако са спринтове. Или ако приемаш толкова (или повече) калорий от това което гориш, няма да се отрази на качването. Въпроса е защо ще го правиш на първо място.
казано от Vakos St на 03.04.12, 21:10:
казано от RinGo на 03.04.12, 20:33:
не ги слушай повечето разбирачи дето казват ,че от бягането само се сваля .Ако са спринтове. Или ако приемаш толкова (или повече) калорий от това което гориш, няма да се отрази на качването. Въпроса е защо ще го правиш на първо място.
Не само спринтове .. аз тренирам бокс и бягам по около средно 7-8 километра , от които 2 са спринтове . Цаката е в добрата храна и хранителните навици.Винаги така е било !