Качване на Мускулна Маса и Бягане

03.04.12
14:59

Здравейте искам да попитам тренирам Пон,Сряда,Петък правя след всяка тренировка корем.Мисълта ми е примерно в не тренировъчните дни да ходя да бягам по 20 - 30мин примерно вторник,четвъртък,събота.Петък правя крака не е проблем четвъртък и събота да бягам нали ?? :)) Всичко това го правя за да изкарам плочките :))

176см
73кг
20год :))

Темата беше редактирана от krNbarca на 03.04.12 15:07.

03.04.12
17:57

Колега, зарежи тия работи с тренирането на корем 3 пъти в седмицата. Ако ти се тича, си отдели един ден в седмицата за 4-5х80-100м спринтове на гладно и като цяло ограничи калориите за деня.

Мнението беше редактирано от Vakos St на 03.04.12 18:00.

или качваш маса или сваляш и релефиш, 2 в 1 става само с яко химикали.  7 дни в седмицата физически натоварвания без почивен ден незнам дали го има някъде, че и да дава добър ефект

03.04.12
19:20

Ахам да ясно :)) прав си че немога да качвам Маса и да правя релеф хаха
Ще направя така 1 2 дена ще отделя за Кардио и то яко както каза момчето горе.

Е аз никога не съм имал за цел да имам плочки... но те са факт... тайната е:

тежки тренировки + добро хранене + достатъчно сън = силно и релефно тяло

03.04.12
20:33

Иначе бягането няма да ти се отрази на покачването , ще си качваш доволно.
не ги слушай повечето разбирачи дето казват ,че от бягането само се сваля .

03.04.12
21:10

казано от RinGo на 03.04.12, 20:33:

Ако са спринтове. Или ако приемаш толкова (или повече) калорий от това което гориш, няма да се отрази на качването. Въпроса е защо ще го правиш на първо място.

03.04.12
21:49

Съня е много важен!

03.04.12
22:51

казано от Vakos St на 03.04.12, 21:10:

казано от RinGo на 03.04.12, 20:33:

Ако са спринтове. Или ако приемаш толкова (или повече) калорий от това което гориш, няма да се отрази на качването. Въпроса е защо ще го правиш на първо място.

Не само спринтове .. аз тренирам бокс и бягам по около средно 7-8 километра , от които 2 са спринтове . Цаката е в добрата храна и хранителните навици.Винаги така е било !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1