11.07.05
12:42
Имам вкущи пружини за тренировки отсрани с две дружки и се разтягат , но не знам с теа пружинидали има изобщо някъкъв ефект и кои мусклули се тренират и какви точно упражнения да правя ако някои знае да помогне
Миии май предмишник. :P Зависи кви са пружините по-точно,ама мисля че ще са от тези за предмишница :roll:
Не, не са за предмишница пружините, човека говори за дългите пружини с дръжки за упражнения тип “стара руска школа”. Имат ефект да и можеш много упражнения да правиш с тях.
Можеш да ги разтягаш пред гърди, това развива гърба и задното рамо. Можеш да настъпиш единия край и да правиш бицепсово сгъване, можеш да закачиш единия край за някоя мебел и да правиш трицепсово разгъване, полуфлайс или избутване.
Не пренебрегвай пружините като добър начин да тренираш у дома.
[quote author=“NoDude!”]Не, не са за предмишница пружините, човека говори за дългите пружини с дръжки за упражнения тип “стара руска школа”. Имат ефект да и можеш много упражнения да правиш с тях.
Можеш да ги разтягаш пред гърди, това развива гърба и задното рамо. Можеш да настъпиш единия край и да правиш бицепсово сгъване, можеш да закачиш единия край за някоя мебел и да правиш трицепсово разгъване, полуфлайс или избутване.
Не пренебрегвай пружините като добър начин да тренираш у дома.
И аз така мисля.
Само едно от личен опит ще кажа- Много внимателно кое как правите, сгъвате или разгъвате, че стават такива сакатлъци... направо не е истина.
Един познат му се изтреля едната пружина в окото, евна не .... ужас.
Също така да се вниамва с нежелана депилация... :lol: Сума пъти съм се скубал с тея пружини.... :lol:
Е билдер с косми, може ли такова нещо :D
В процеса на заякване, космите падат от епилатор/химикали/пружинни упражнения, това е правило :lol: