Плажно тяло

Темата е заключена.
Прескочи до:

Само да вметна че това пише отслабване. То си вече 70 кила какво ще отслабваш. Ако искаш да изглеждаш по добре за лятото трябва да качиш мускули. Не да сваляш. Ти и на 0 процента подкожни да паднеш като няма нищо отдолу няма да изглеждаш здрав. Според мен ако държиш на сплит виж някой за покачване на мускулна маса. Но пък основно дали ще качваш мускули или ще сваляш килограми зависи от храната. Според мен наближава лятото може да по тренираш нещо за експлозивност или издръжливост. Все пак се занимаваш и с бойни изкуства. Тия сплитове нямаш нужда от тях лично мнение...

Аз не искам да отслабвам повече... напротив искам да качвам кг но не на мазнини... и искам да изчисти останалите мазнини .. макар че доста намаляха :) но все още има :) В момента храненето ми мисля че е като за изчистване на мазнините... препоръчайте ми някой сплит и го захващам веднага :) Имам предостатъчно време... предостатъчно воля и амбиция... мога да тренирам и по 5 и 6 пъти в седмицата.. просто кажете сплита :)

Мнението беше редактирано от Димитър Динчев на 29.03.12 00:53.

1.Закуска 500мл прясно мляко + 100 гр мюсли (на два пъти че не можах да го изям на един път)
2.Един портокал
3.100-150гр ориз със зеленчуци + 50гр кашкавал
Час  и малко след това тренировка
Раменна преса пред гърди 2х8 с 2х15 1х8 с 2х12,5 1х6 с 2х12.5
Разтваряне в страни на машина 3х12 + 20кг
Изнасяне на дъмбели назад за задно рамо 3х12 с 2х5
Трапецовидно повдигане с дъмбели (поради липсата на щанга) 1х15 с 2х25кг 3х15 с 2х20кг
Повдигане на краката от вис 1х20 3х15
Коремни преси 1х30 3х25
4.След тренировката около 100-150гр ориз със зеленчуци + около 100гр кашкавал
5.Около 50-60гр сурово кашу
6.Салата краставици домати и чушки
7.Пак салата

Принципно днес трябваше да почивам и да правя рамото трапеца и корема утрен но понеже ще пътувам преместих петъчната тренировка днес а съботната ще е утре сутрин... надявам се няма да ми дойде много.

Тренировка
Полулег 2х8 @ 60 2х8 @ 50
Лег .. тъкмо започнах и прищипах някъв нерв на гърба... помъчих се да направя поне някоя кофичка.. направих 12 ама болка и се отказах
Направих 4х15 повдигане на краката от вис и 4х25 коремни
12 мин интервално велоергометър и това беше.Утре ще тренирам крака дано ми мине гърба.
1.След тренировка купичка кисело мляко с мюсли
2.Един банан
3.Пилешка пържола, един сварен картоф, 1/2 краставица
4.1/2 пилешка пържола, варен картоф, 1/2 краставица
5.Около 40-50 гр сурово кашу
6.Едно кюфте + много малко сирене
7.Скумрия на скара + зелена салата и 1/2 картофено кюфте

Тренировка
Клек 3х8 @ 65 1х8 @ 60
Бедрено разгъване 4х15 + 20кг  Бедрено сгъване 4х15 + 15кг суперсерия
Напади 4х15 + 2х7кг Повдигане на калф машина 4х15 + 20кг суперсерия
1.След тренировката кус кус със сирене
2.50 гр сурово кашу + фреш грейпфрут и портокал
3.Пилешка пържола + 1 фпх + 1/2 домат
4.Пилешка пържола + 1/2 домат
5. 1 банан + 1/2 портокал
6. Голяма салата краставици, домати и маруля
Довечера на мача ще хапна може би малко ядки

Тренировка
Набирания - 7 5 3
Чукчета 4х8 @ 45
Вертикален скрипец 2х12 @ 45 1х12 @ 40
Хоризонтален скрипец 3х12 @ 40
За нещастие се беше счупила машината за хиперекстензии .. пробвах на обратно на стойката за коремни преси ама не става...
5-6 мин интервално на степера, ама вчера правих крака и отказаха много бързо.. утре нямам тренировка и може да ида да потичам
След тренировката
1. 500мл прясно мляко с мюсли
2. 1 Портокал
3. консерва риба тон + 1/2 краставица + 1 сварен картоф
4. 1/2 пилешка пържола + 1/2 краставица + 1 сварен картоф + фреш грейпфрут
5. 30-40 гр сурово кашу
6. 500 мл кисело мляко
7. Дроб по селски (малко) може би + салата (седмото ядене предстои :))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1