Предложете ми упражнения за рамо

04.04.12
19:27

Така проблемът ми е следният:
Като нося тениска ръцете ми изглеждат доста големи,но щом сложа потник този ефект изчезва.
Да знам това е ефектът на изоставащото рамо.Но аз го тренирам всяка седмица,правя по 3 упражнения:
Повдигане на щанга пред гърди от седеж 4х8
Разтваряне на дъмбели встрани 3х10-12
Разтваряне на дъмбели встрани от наклон за задно рамо 3х15
И мислех,че тези 3 упражнения ще ми донесат нужната маса...Да ама Не всъщност дори и релеф не виждам а имам стаж 3 месеца.А
именно гръдните мускули станаха по-големи,ръката ми се увеличи с 1,5 см,дори плочки имам,но рамената си останаха все същите.Ако някой ми каже упражнения за маса на рамената ще съм му много благодарен.Monday: Chest/Triceps
Понеделник: Гърди/Трицепс
Вторник: Крака/Корем
Сряда: Почивка
Четвъртък: Рамо/Трапец/Предмишница
Петък: Почивка
Събота: Гръб/Бицепс
Неделя: Почивка

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 04.04.12 19:41.

Имаш цели 3 месеца стаж :О .. дай една снимка, да видим колко ти изостават рамената, защото предполагам, че засега всичко ти изостава :D

04.04.12
20:30

3 месеца са малко наистина . Я кажи на колко години си , кг и см ? А колко ‘’големи изглеждат ‘’ ръцете ти ?
Ами предно рамо ?? (wait)

Мнението беше редактирано от RinGo на 04.04.12 20:31.

04.04.12
20:45

15 години, 61 кг,171 см.Ами ръката ми е 31 см (последно я мерих толкова) Тук качих няколко снимки:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/60156

04.04.12
21:14

Нямаш проблеми с рамото, нормално ти върви за физиката.

04.04.12
21:20

Ширината на рамото зависи от средното или от задното рамо?

Мнението беше редактирано от Fitness Orange на 04.04.12 22:01.

04.04.12
21:48

Ширината и размера на ръката зависи от бицепса и трицепса .. Стига се излага вече .

04.04.12
21:57

казано от RinGo на 04.04.12, 21:48:

Ширината и размера на ръката зависи от бицепса и трицепса .. Стига се излага вече .

Имам предвид на рамото обърках се...

04.04.12
23:52

От средната част идва ширината на рамото. Може да включиш в програмата си също и вертолет с широк хват, който акцентрира върху средната част. Повдигането на щангата го прави зад глава, а не пред гърди. Храни се правилно и резултатите няма да закъснеят.

Задай си следния въпрос: дали 1-2 килограма и санта към ръката са всичко, което искаш. Ако това е мечтаното ти тяло - то тогава е време да обърнеш внимание на детайлите. Но ако искаш да си далеч по-як от сегашното си състояние, то как да специализираш средното рамо е все още нещо, което стои далеч напред в бъдещето.
И така: горе-долу както сега ли искаш да изглеждаш?

05.04.12
11:50

Прекалено си ‘’не-силен’‘, за да се тревожиш за визията. Handstand push ups срещу стена, face pull и разтваряне встрани с ластици или дъмбели са упражненията, които ми оправиха рамената.

05.04.12
13:14

лично мое мнение Раменни преси с щанга :)) зад врат недей малък си още

а някой друго упражнения което развива яко рамото знам че няма упражнение за маса но...

05.04.12
17:36

казано от Voyager на 05.04.12, 11:50:

Прекалено си ‘’не-силен’‘, за да се тревожиш за визията. Handstand push ups срещу стена, face pull и разтваряне встрани с ластици или дъмбели са упражненията, които ми оправиха рамената.

Хендстенд лицевите ги правя за загрявка 2х6 (но цялата ми кръв идва в лицето и почти не мога да виждам като ги правя)...

06.04.12
00:49

казано от metcheto на 04.04.12, 23:52:

Повдигането на щангата го прави зад глава, а не пред гърди.

Зад глава само ако не държи много на раменете си ;)

Мнението беше редактирано от Петко К на 06.04.12 00:49.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1