Какво ви е мнението за тази НВД?

05.04.12
19:22

Какво ще кажете за тази НВД видях няколко примерни и съчетах някой работи давайте препоръки съвети :)

7:30 -  100гр Овесени ядки+вода +кафе/чай без захар по възможност 2хапчета->Синтракс файър
10:30 - 100-120гр. Пилешко месо + 30гр. ядки(бадеми,лешници,шам фъстък)
13:30 - 100-120гр. Пилешко месо + 30гр. ядки(бадеми,лешници,шам фъстък)
15:30 - 3-4 белтъка сурови + 1хапче->Синтракс файър
16:00 - Тренировка Само Кардио ще бъде моята защото имам много за горене можете да ми дадете примерна схема за кардиото че последния път на колелото въртях 2часа и след това ми тече ужасно много кръв от носа явно от претоварването или незнам и аз
18:00 -  Кофичка кислело мляко по възможност ниско масленно
19:30 -  100гр. Риба по избор + зелева или зелена салата
22:30 -  Толкова лягам аз 150гр обезмаслена извара

Ами давайте предложения защото от понеделник съм трърдо решен да почна утре си поръчвам Синтракс Файър.... Кажете ми с една тази НВД по горе Синтракс Файър и Кардио ще има ли ефект мога да тренирам 4 пъти в седмицата около 16:00 на 18г. съм

Искам да запитам колко време се прави една НВД защото неможах да прочета тази информация никъде БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 05.04.12 19:24.

Повече за този режим можеш да прочетеш тук.
Препоръчвам тренировките ти да не бъдат само кардио, а да се натоварваш и силово.
2 часа кардио е меко казано безумие.
Няма нужда киселото мляко да е нискомаслено. Забрави за суровите яйца.

Не е наложително да ползваш удебелен шрифт, моля.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.04.12 19:30.

Не мога да ти кажа нищо за НВД-то ти защото не си ми казал колко килограма тежиш и дали си си изчислил ОКБ. Но със сигурност ще има ефект. Прави се в продължителност на 4 месеца максимум след това ако мислиш още да отслабваш или да потдържаш тегло смени с РБД или въглехидратна ротация.

Мнението беше редактирано от Николай Иванов на 05.04.12 19:31.

05.04.12
19:32

1.85 Висок 95кг Благодяря за бързите отговори  Кога ще почна да забелязвам видим ефект ако стриктно потдържам диета и правя кардио

Мнението беше редактирано от zlatko galinov на 05.04.12 19:39.

Чел ли си тази тема и коментарите към нея http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063 :)

05.04.12
19:49

Прочетох я да но имам има/няма месец в фитнес залата и това с тези протеини мазнини ми е все едно на китайски ми говорят за това писах за да ми обесните ако можете по точно как стоят нещата извинявам се но съм новак

Диетата може да бъде и по-добре, но не е и зле. Само гледай да си сигурен, че спазваш грамажа. Вместо Синтракс файър по-добре си вземи храна или протеин на прах. Ако все пак си го поръчал, почни само с една капсула (за целия ден!) веднага като се събудиш и закуси 45 минути след това или не закусвай ако Синтракса ти убие апетита. Виж как ще те удари и тогава увеличавай или намалявай дозата. Не пий и кафе ако взимаш Синтракс, а само чай или вода. Много вода. Особено от Синтракса може да ти се пие като на препил предната вечер. Това не е слаб бърнър, (особено Оригинал-версията) така че внимавай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1