Go hard or go home !

Темата е заключена.
Прескочи до:

Супер!Качи снимки и на краката. :)

на краката мислех ,че имам снимки , но се оказаха с мн лошо качество и почти нищо не се вижда от тях ....

‘11:00 овес +5 яйца
14:00 зеле с месо
17:00 трен
18:30 протеин
20:00 зеле с месо
22:00 извара
03:00 200гр месо + картофи
Отново слабо хранене ....
трен:гръб.трицепс

1.набирания широк хват 4по10
2.Дърпане на скрипец широк хват 3по10
3.гребане с дъмбели -70кг 3по10
4.Дърпане на скрипец тесен хват 3по10
5.Хоризонтален скрипец тесен хват 100кг 3по10

1.Дърпане с въже 3по12
2.Разтваряне с дъмбел над глава 3по10 60кг
3.френско 3по12
Яко напомпване и яка трен !

класическа тренировка :)

05.04.12
20:08

Едно голямо БРАВО! От много време следя дневника ти, демонстрираш СТРАХОТНА форма, продължавай в същия дух и успех на състезанието, разбий ги !!!

06.04.12
08:35

Ацкия изруд (в добрия смисъл) много радваш братле! Даваш ми ацки много мотивация,че всичко се постига само да имаш силна воля,желание и търпение.Забелязвам,че не ядеш толкова стриктно,а постигаш много добри резултати.Тренираш много здраво имаш бая сила,като цяло да не те прехвалваме много изглеждаш идеално.В Пловдив сигурно и аз ще идвам да гледам състизанието надявам се да се запознаем.Имаш много добър ген,продължавай в същият дух.Целия процес е труден,но се надявам,че всички,които наистина го искаме ще го постигнем.Само ние трениращите знаем през какво се минава,за да постигнеш такива резултати.Никой друг незнае колко трудно е в тоя спорт,да направиш хубаво тяло и то без химия.Нека говорят хората,на мен ми дават мотивация и си казвам аз съм по-добър от другите,аз мога да го направя,а те.. си остават едни кучки,които само лаят и нищо не правят. “Трябват действия,а не думи!” - Васил Левски.

Мнението беше редактирано от sadsggsa на 06.04.12 08:36.

:) Мерси за хубавите думи ! В Пловдив съм на линия , ако успееш да ме познаеш се обади :)

S!

06.04.12
12:46

Като потърси най-якия, ще попадне на теб :)

точно на това мероприятие дет ще ходим ако кара така , бая ще има да се препознава :)))))

12:00 5 яйца +200гр овес
14:00 трен
15:30 протеин
17:00 200гр месо +картофи
20:00 гювеч
23:00 извара

трен: крака
1.клек с щанга - 1по6,6,6,6,4,8,10,12 - 100кг , 120кг,140кг ,160кг,170кг,140кг,120кг,90кг много доволно днес.
2.разгъване на машина - 3по12

Тренирах в старата си зала ... за клек ,тяга и максове на гърди там ми е мястото !!!

09:00 5 яйца + овес
11:00 обокновени вафли
14:00 200гр месо + картофи
18:00 150гр ориз + месо
21:00 кюфтета
трен - няма

Гърди :
1.кросоувър (изправен за долна част) - 4по8-10
2.ДОлна част лег с дъмбели - 3по10 - 55кг дъмбели
3.горна - 3по 10 - 55кг дъмбели
4.лег-2по10 -100кг

Предно рамо:
1.Арнолд преси 3по12
2.преси на машина 2по12
3.изнасяне ръцете напред с дъмбел 30кг 3по10

Храната до тук е  7 яйца +овес + ориз + пилешко + гейнар .. не е нещо кой знае какво , но до вечерта ще направя още 2 хубави хранения !

08.04.12
17:23

Веско до сега през времето,което тренираш смятал ли си протеини,въглихидрати и мазнини за денят или не си се занимавал?

Не братле ... до там не съм стигал за съжаление ,а много искам . Няколко пъти написах във форума , че храна ми е голяма болка,но нямам възможност да се храня както трябва !И Това време наближава ..

08.04.12
17:34

Значи,като цяло имаш ген при положение,че не ядеш толкова добре,а изглеждаш много добре. Извода е по-малко вманиачаване,че аз съм ацки зарибен смятам ала бала всичко,ама вече нема да се смята,чак толкова!

Мнението беше редактирано от sadsggsa на 08.04.12 17:35.

08.04.12
17:35

Изводът е, че е крайно време някой да види потенциала у него и да му подаде ръка ;)

Не си мисли ,че това ме прави малко по зарибен .... сигурно съм зарибен повече и от теб братле ,но това е положението ! Любомир много си прав брат ! Дай боже да стане щот понякога не се издържа просто !
А не си мисли ,че ям и малко ... мойта порция не е нормална :))

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 08.04.12 17:40.

S!

08.04.12
17:44

За човек с неговите цели, броенето на калории е смешно да се нарече “Вманиачаване”, по-скоро е  “Пътят към успеха”

Аз знам какво трябва да ям . Опитвам се да ям колкото се може повече от тези неща разбира се когато имам възможност .. това ми е методиката за сега :)

08.04.12
18:36

абе бате Веско живей си живота!!! заеб*вай ги тия глупави излчисления и режими! гледай си здравето и семейството и въобще не се надявай да те спонспорират и да се натъпчеш с химии щото всички си мислят че това е нещо хубаво ама това малко по малко те отдалечава от близките ти и разрушава живота ти.. според мен си имаш всичко от което се нуждаеш - перфектна физика зад която се крие много труд и най-важното обичливо семейство!! не виждам защо ти е да си разваляш натуралната физика с химия...

08.04.12
18:40

казано от Chev Chelios на 08.04.12, 18:36:

абе бате Веско живей си живота!!! заеб*вай ги тия глупави излчисления и режими! гледай си здравето и семейството и въобще не се надявай да те спонспорират и да се натъпчеш с химии щото всички си мислят че това е нещо хубаво ама това малко по малко те отдалечава от близките ти и разрушава живота ти.. според мен си имаш всичко от което се нуждаеш - перфектна физика зад която се крие много труд и най-важното обичливо семейство!! не виждам защо ти е да си разваляш натуралната физика с химия...

Съгласен до последната дума! :)

Не съм много редовен напоследък , но още не са ми оправили лаптопа и взимам на едно приятелче компютъра . Храня се нормално тренирам както преди , само дет имам травми в 2та лакътя  и 2те рамене. Дано да не е нещо сериозно ...сега ми се събират няколко почивни дни и ще мога да се възтановя и да потренирам като хората :)

Братле , а ти хубави думи каза .. за семейство физика и т.н. , но аз имам цел която гоня и искам да постигна . А ако си гледам живота и няма лишения ... просто мисията невъзможна ! Иначе съм съгласен с теб :)

Дали ако бъде забелязан и спонсориран Веско няма да осигури по-добър живот на семейството си ?

Честит Рожден Ден! :) Жив и здрав и много успехи ти желая! :)

14.04.12
09:53

О, Веско рожденикик! :)
ЧРД! Много успехи и никакви контузии ти пожелавам!

14.04.12
09:55

Честит рожден ден ! Много здраве, късмет и успехи ! :)

Ейййййй Бате Веско да ти пожелая много здраве, щастие, късмет, пари... и любов през останалите дни. (sun)

14.04.12
13:14

Честит Рожден Ден и от мен с пожелание за много здраве най-важното, късмет, любов и да ги разбиеш на състезанието !!! Дано след време те гледаме по екраните ;)

14.04.12
13:16

Честит Рожден ден ,жив и здрав!

аре луд ч.р.д жив и здрав и всичко най най :)
и квото си си поставил за цел да ти се получи :)

Христос Воскресе !!! Честит празник  ,приятели !!! Бъдете здрави и много щастливи !!!

09:00 7 яйца + 2 сандвича с месо + 2 парèта торта + гейнар
11:30 трен
13:00 гейнар
17:00 200гр месо + картофи
20:00 дроб сърма

трен: гръб
1.мъртва тяга - 1по6,6,4,2,2,1,1 - 120кг,140кг,170кг,200кг,230кг,260кг(тук техниката ли оцелих , но ми бяха мн леки ..по леки от 230)    295кг  -  нов личен рекорд си направих . След това леко вдигане на 260 бая се позамислих за 300да сложа , но явно психика нямах за тях ...
2.Набирания 4по15

Бях се зарекъл да не правя повече максове , но специално за тягата немога да си го представя дори .. по добре да не я правя !

Ей луд ти не си за тоя форум ! :D 300 тяга ти е в кърпа вързана... сам знаеш, че няма да махнеш тягата :D до състезанието има доста време.... чак есента е нали така :)

16.04.12
14:06

казано от Veselin Doichev на 16.04.12, 14:00:

След това леко вдигане на 260 бая се позамислих за 300да сложа , но явно психика нямах за тях ...

Точно пък ти ли се оплакваш, че нямаш психика? :D
Аз не съм фен на максовете, ама тия пет кила направо трябваше да си ги сложиш. Съвсем друго е да има тройка отпред, независимо колко е разликата! :)

S!

16.04.12
15:15

Това е огромна тежест... нали знаеш, че ако си вдигнал 299 и в следващата тренировка вдигнеш 300, изглежда много по-голяма тежест - независимо, че разликата е само с 1кг. Затова другия път направо 300 слагай.

и мен сега ме е яд ,че не ги сложих тези 5 отгоре , но това е положението .....ще ги сложа и тях само живи и здрави !!!

Абе бате Веско някой път като не те мързи ще направиш ли малко измервания... бедра, талия, гръдна обиколка, мишници, предмишници, рамене и каквото ти дойде на ум... интересно ми е на какви размери си а не съм виждал да споменаваш :)

братле , само това не ме карай да правя... много мразя да се меря брат. А гръдна обиколка талия  бедра не съм се мерил НИКОГА ! Краката ми дръпнаха нещо напоследък , направил съм и снимки които скоро ще кача . Ръката вече трябва да ми е към 50 може и 49 да е .. нея ще я премеря обещавам :) и талията айде 4е тук и на мен ми стана интересно . Иначе абсурд братле !! сории ама ...

окей нищо фатално не е станало :P :)

хаха ти пък фатално :) когато имам време ще се премеря заради теб ! нали си мой човек какво да те правя :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1