Започване на фитнес след доста голяма пауза.

06.04.12
19:40

Добър вечер,миналата 2011 година тренирах лятната ваканция(Юни,Юли,Август) през тези 3 месеца си бях на село и по цял ден работа на нивата и вечер разбиване в залата.Не пушех.Силен помощник в борбата ми срещу тези така тежки месеци беше Креатин монохидрат и прост протеин Pro Mass 3кг.Ръководех се от следната програма:

Понеделник - Бицепс,Гърди и Предмишница
Вторник- Почивка
Сряда- Рамо,Трапец и Корем
Четвъртък- Почивка
Петък- Гръб и Трицепс
Събота- Крака и Корем
Неделя- Почивка

Ефекта беше на лице получавах комплименти за тялото си,бях в отлична форма.Лошото стана след като прекъснах!От септември месец не съм стъпвал в залата,пуша като комин и при най-лекото затичване получавам сърцебиене и задъхване.Все още си имам горе-долу прилична фигура,но съм решил да се стегна.Почвам от този понеделник редовно тренировки.За жалост установих,че през зимата съм свалил 4кг бях 70 сега съм 66 (на 16 години съм), целта ми е да си възвърна предишните килограми на чисто,без добавки.Цигарите се спират и никакво отказване! :))

Цел: Да кача мускулна маса или поне да си възвърна предишната форма в рамките на 1-2 месеца.

Въпрос:Да продължа ли по тази програма след като вече установихме,че качих сериозна маса докато тренирах редовно или да я сменя? :)

Лека вечер и дано не съм Ви отегчил с този дълъг пост. :)

Темата беше редактирана от train hard на 06.04.12 19:43.

CL

06.04.12
20:38

По-добре започни със някоя кръгова програма за 1 месец....и аз като теб не съм стъпвал в залата от края на януари,правиха ми операция от херния и сега май месец ако нямам други проблеми ще започна и мисля че след такова прекъсване е най-добре с кръгова :)
Поздрави!

07.04.12
12:54

Позволих си да усъвършенствам програмата до колкото ми е възможно,Вие преценете дали е добра. :)

Понеделник - Бицепс,Гърди
Вторник- Предмишница
Сряда- Почивка
Четвъртък- Бицепс и Трицепс
Петък- Крака и Корем
Събота- Почивка
Неделя- Рамо,Трапец и Корем

Вариант 2

Понеделник - Бицепс,Гърди,Предмишница
Вторник-Почивка
Сряда-Рамо,Трапец и Корем
Четвъртък-Почивка
Петък- Крака и Корем
Събота-Бицепс и Трицепс
Неделя-Почивка

Мнението беше редактирано от train hard на 07.04.12 12:58.

CL

07.04.12
20:26

По-добре Понеделник-гърди,бицепс,корем
Вторник-гръб,трицепс,предмишница
Сряда-почивка
Четвъртък-рамо,трапец,корем
Петък-крака
Събота-почивка
Неделя-почивка
Няма смисъл да тренираш бицепса 2пъти в седмицата,ръцете се тренират по-малко ако искаш да пораснат

CL

07.04.12
20:27

Но все пак ти си решаваш :)

08.04.12
13:11

3 Мускулни групи съм чувал,че не е хубаво да се тренират макс.2 , но ти се опитваш да помогнеш и аз оценявам това! :)

08.04.12
19:55

И аз бях прекъснал за известно време, но като почнах отново бързо се възстанових.

11.04.12
19:27

Понеделник -  Бицепс,Гърди

Вторник-      Почивка

Сряда-        Рамо,Трапец и Корем

Четвъртък-  Предмишница

Петък-        Почивка

Събота-      Трицепс и гръб

Неделя-      Крака и Корем

Карам на тази програма и до днес не мога да се възтановя,гърдите ме болят,бицепса ме боли и трицепса покрай него,преди да почна загрях доста добре,пих доста вода,сигурно при всички е така като не са тренирали отдавна предполагам! :) Днеска имам Рамо,Трапец и Корем и направо не знам как ще я направя тая тренировка.

Мнението беше редактирано от train hard на 11.04.12 19:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1