хахахаха, тая демокрация работи дори дистанционно, смяятай за кво си говорим :D
Искам да попитам всеки ли може да дойде, проблем ли е ако нямам какво да донеса(разполагам с едно въже за скачане само) и има ли някакво заплащане ? Благодаря предварително :)
Разбира се, че всеки може да дойде и не е задължително да носиш нещо :) Достъпът до стадиона е свободен, просто се събираме група хора и си тренираме за кеф. Заповядай, ако решиш :)
казано от Vincent V на 30.03.12, 13:19:
Искам да попитам всеки ли може да дойде, проблем ли е ако нямам какво да донеса(разполагам с едно въже за скачане само) и има ли някакво заплащане ? Благодаря предварително :)
Заплащането е само в натура ;)
Мухахахахахаха :P
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.03.12 13:56.
30.03.12
14:02
казано от Puppy на 30.03.12, 13:55:
казано от Vincent V на 30.03.12, 13:19:
Заплащането е само в натура ;)
Мухахахахахаха :P
пудовки за подарък, знам те ааааз!
Абе ако трябва да бъда честна пред топка с дръжка, бих предпочела 2 топки с дръжка хахаха
Sorry, не можах да се сдържа, петък е, извинена съм :) :) :)
Пролетта ли щото дойде, зоба ли ви е много ама... ще става страшно на стадиона уикендите май май... Аз не знам кво да си нося вече уреди ли, тежести ли, протектори ли некви...
аз се чудя, това магнезиевото олио дето всички се мажат, дали няма да мине и за лубрикант, ако изобщо има нужда от такъв де :D
Sorry, и аз не се сдържах (blush) :D
Магнезия уж се усвоявал най-добре през кожата и по-точно подмишниците, за гениталите не се бях сетил да питам аптекаря, ама под мишниците много щипе, предполагам не е оферта за лубрикант. Но пък какво пречи да се пробва поне ще е весело/почешващо в кревата! :Д
Прогнозата за времето за утре изобщо не е в наша полза... Какво правим ако утре наистина вали?
Илия, нали коментирахме как сме тичали голи като беше големия бахър, па някво дъждче ли ще ни уплаши :)
казано от gotcha на 31.03.12, 20:44:
Илия, нали коментирахме как сме тичали голи като беше големия бахър, па някво дъждче ли ще ни уплаши :)
Мен дъжда не ме притеснява особено... Питам за да не стане така утре на стадиона да се окажа сам с двете пудовки :)
На дъжд съм правил едни от най-добрите си тренировки, а и стават много хубави снимки.
Мнението беше редактирано от Fallen на 31.03.12 21:44.
казано от Ilstrong на 31.03.12, 20:23:
Прогнозата за времето за утре изобщо не е в наша полза... Какво правим ако утре наистина вали?
Ако вали, отиваме в залата, нали има зала там?
казано от Ilstrong на 31.03.12, 21:42:
казано от gotcha на 31.03.12, 20:44:
Мен дъжда не ме притеснява особено... Питам за да не стане така утре на стадиона да се окажа сам с двете пудовки :)
хахаха, единствения вариант да си сам с две пудовки, е аз и Блага да се превърнем в пудовки :P Ама и Иглика и Десо казаха, че ще идват все пак :P :P
аз съм там към 14:00 - 14:30, ако вали, директно се насочвам към залата :) ОК?
Хорааа, вънка май си е баш бая студеничко, а?
ВАЖНО!!!
Тренировката се мести, поради лошото време в залата в студентски, при Тодорка Иванова!!!
Ако някой не може да се оправи 0894710317 ми е телефона, да звънка!
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.04.12 10:59.
Да попитам този уикенд има ли желаещи за тренировка? Ако ДА, нека да уточним деня и часа на мероприятието!
Аз съм навита за някаква кондицийка на Раковски в събота? Също и за нещо в зала в неделя - миналата седмица добре ни се получи мисля (wasntme) ?
06.04.12
12:28
Събота го дават топло. Аз днес ще се разбия, така че утре малко тичане и халки ще ми дойдат добре. В неделя ще е гадно и мрачно, та викам викам тогава в залата, като предния път. Пък и нали моята Примроуз има имен дън, тъкмо да почерпи едно бцаа :D
Аз съм там, трябва да правя това -
Day 6
Field Strength/Conditioning
10 x 50 yard prowler suicides
*push the sled 25 yards and sprint back the line
*rest 60 seconds between efforts.
...
Ми добре звучи - аз в събота ще правя животинската прогресия преди това, така че ще дойда само да потичам после. Какво ще кажете за 14ч примерно?
06.04.12
12:48
В неделя бих пипал щангите малко, че имам мускулна треска да избивам... та може да се включа.
Аз в събота съм на изпит, после вечерта ще съм в залата малко да поизхърлям и най-вероятно овърхед.
И неделя съм на кондиции на Раковски, нееластична ми е програмата и за съжаление не подлежи на промяна, ще се радва да се видим, ама не се съобразявайте с мен, де, тренирайте си, както ви е удобно
Та аз - събота - 20:00 Изхвърляне/овърхед/обръщане + кръгова
Неделя - 14:30 - кондиции Раковски
В такъв случай какво ще кажете в неделя да потренираме заедно на Раковски...а щангите в зала за другия път?
казано от Nora B на 06.04.12, 16:56:
В такъв случай какво ще кажете в неделя да потренираме заедно на Раковски...а щангите в зала за другия път?
След тренировката на Раковски ще минем и през залата, така че споко, може да поразкършим и там ;)
Аз пасувам от Раковски този уикенд. Налага ми се да остана в Младост, тъй че мисля да се подвизавам в двора на 10-то. Събота е зала-ден. А Деската като обещава чужди действия, отговаря лично при неизпълнение и следва да изпълни сам :D
ОК, тогава неделя 14:30 май остава като вариант...за който има желание и възможност :)
08.04.12
19:33
О вие и репортаж сте си правили :D браво браво ..... докъде стигнахте с халките?
Много силно присъствие на халките.
Силовите ги изядоха като Великденски козуначета.
Блага се раздаде на 200 % с коницията:
10 към 1 бърпи и след всякао 200 м бягане .
Норка почти изправи за ХСПУ на халките, ще стане.
Беше готино, времето се изложи,но пак беше яко.
Момичета следващата сесия я снимам аз,но вии сте по бански ;)
За следващата Събота: кондициите ни с Иван съвпадат,
имаме табати с чукове и бърпити, така,че който иска да се пробва,
Моля да идва около 14:30 .
Аууу как съм се изтукал... на тая снимка ще припадна :D
бтв, Иво тук пипаш земята :)
Мнението беше редактирано от gotcha на 08.04.12 22:08.
Иво, хубаво ще ни снимаш по бански, ама вместо магнезий носи вакса, да се понамажем за фотосесията :D
И си пропуснал да кажеш вие с Илия как се раздадохте на вашто WODче - машини стееее!
Дааа бе, по бански и накрая да не ни арестуват за нарушаване на обществения ред ;)
Иначе и аз съм с чуковата кондиция, и на мен ми съвпада ТОЧНО тази тренировка с вашата ;)
Илия направи “Плевенското” 5 пъти и можеше да почне 6-и.
Аз 6 пъти и ме е яд,че не подкарах 7-и, 05 секунди бях над рите минути.
Ама не се раздадох и затова.
Ще ви мажа бе Норче, с тирамису :D
Едит: Киро по прашки, а......(wasntme)
хаха, и тирамису става...
А с Киро не се шегувай, че вече има регистрация и тук, като прочете и аз, и ти ще видим зала, ма друг път :D