Моята Тренировъчна програма

14.04.12
18:03

д

Темата беше редактирана от Мишо Илиев на 22.04.12 14:01.

14.04.12
18:21

рамо и гръб в един ден не виждам смисъл ... да се измориш и после да не можеш да тренираш качествено рамото, щото поне на мен, а и на доста хора съм забелязал, че рамената са кофти упражнения просто заради самата става на рамото - лесно се получават контузий.Защо рамената не ги преместиш при краката където нямат допирни точки ?

АЧ

14.04.12
18:21

Кре алкалина на капсули ли ти е, колко гр/кпс и колко пари е ?

14.04.12
20:20

Аз не разбирам защо упражненията ти за рамо са колкото упражненията ти за гръб , че даже и сериите и повторенията са ти повече? Мисля че и програмата ти за ръце е неправилна все пак имаш стаж само 5-6 месеца , има хора с заначителен брой години стаж и пак програмата им за ръце не е толкова тежка.

П.П. Да кре-алкалина е на капсули като една капсула е 750мг. в Mall Sofia на Стамболийски има магазин на Power and Beauty където 120 капсули са 49.99лв. :)

Поздрави !!!

14.04.12
22:09

Програмата меко казано “не става”.Погледни другите теми в раздела ,има доста добри програми за твоя стаж и цели.Тази програма не просто не е подходяща за теб,а за никого.

15.04.12
11:03

Аз тренирам Рацете заедно от много време и ми растат доста добре но бихте ли ми препоръчали как да тренирам рамото и гърба като не трябва да ги тренирам заедно и по колко серии за рамо и колко за гръб и може ли да го сложа  при гърдите ? Кре-алкалина е на капсули са на лабрада е доста съм доволен ако може да кажете за протеина някой дали го ползвал? извинявам се за грешките в писането но пиша на фонетика ;д

15.04.12
13:00

Бахти програмата 4 упражнения за трицепс и бицепс ти си ненормален ЗОБИШ ли се ? :)) ...
Гърба с рамото никва логика няма да е там и то 4 упражнения за рамо колкото за гръб ... промени доста неща

АЧ

15.04.12
13:06

Гръб 4 упражнения + 1 трапец, гърди 4 упражнения (макс 5), крака - 4-5 упражнения, бицепс - 3 упражнения, трицепс 3-4 (като тренираш трицепс и бицепс, тренрирай първо трицепса, че е по-голяма мускулна група), рамо - 3 упражнения. Всичко в диапазона 3-4 серии :)

15.04.12
15:24

16 серии за ръце? Тук във форума има хора, дето ги тренират с толкова, ама те са с над 10 години стаж и над 43 см. ръце ;) Твоите колко са?
За раменете, няма смисъл от 3 вида раменни преси в една тренировка. При гърдите също не виждам смисъл от два флайса. И за гърба много еднотипни упражнения в една тренировка.
Не че със 6 месеца стаж ти трябват такива сложни сплитове, но все пак, ето един леко модифициран вариант:

Гърди - лег, полулег с дъмбели, флайс или кофички.
Рамене - военна преса, разтваряне встрани, задно рамо (никъде не го тренираш).
Гърба го тренирай отделно, достатъчно голям е, за да има собствена тренировка - набиране, гребане с щанга, тяга, горен скрипец пред гърди (избягвай да дърпаш зад врат), мечка или гребане с дъмбел.

Ако държиш ръцете да са заедно - трябват ти 5 дена тренировки, или да събереш раменете с гърдите и гърба, което не е много удачно.

Иначе, при 4 дена:
1. гърди, бицепс
2. крака
3. почивка
4. гръб
5. рамене, трицепс

15.04.12
21:39

Благодаря на всички значи ще направя програмата така:
Понеделник:Гърди и рамо (Гърдите 4 упражнения рамо 3)
Вторник:Гръб (4 упражнения) + трапец
Четвъртък:Крака(4 упражнения)
Петък:Ръце (Трицепс 1-во 4 упр,Бицепс 4 упр,Предмишница 2)
4 серии по 10 повторения на упражнение
Така добре ли е ?
Защото Рацете заедно ми действат много добре.

Мнението беше редактирано от Мишо Илиев на 15.04.12 21:41.

15.04.12
22:52

Човек,ти прочете ли си темата и коментарите????
Сложил си за гърди и рамо (големи мускулни групи) общо 7 упражнения,а за ръце(малки муск групи) 10 упражнения.Ти сериозно ли или просто се ебаваш???

15.04.12
23:07

Не се ебавам бе значи нищо не съм разбрал ще преразгледам темата още няколко пъти
а за забележката ти за рацете горе пише че 4 за трицепс и 3 за бицепс ? :)
Вижте сега ще тренирам гърдите раменете и гърба по този начин както каза петко ще му се доверя :)
Гърди - лег, полулег с дъмбели, флайс или кофички.
Рамене - военна преса, разтваряне встрани, задно рамо (никъде не го тренираш).
Гърба го тренирай отделно, достатъчно голям е, за да има собствена тренировка - набиране, гребане с щанга, тяга, горен скрипец пред гърди (избягвай да дърпаш зад врат), мечка или гребане с дъмбел.
за ръцете 4 упражнения трицепс 3 бицепс и 2 предмишница
4 по 10 серии навсякаде може и петод прамида на някои упражнения така ?

А ако разделя рамото на няколко части предно и средно с гърди а задно с гръб ?

Мнението беше редактирано от Мишо Илиев на 15.04.12 23:20.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1