не мога да се възтановя ??

Z0

13.07.05
23:41

принципно тренирам понеделник гърди и бицепс
                      сряда      гръб и трицепс
                      петък      крака и рамо
промених го на    понеделник гърди и бицепс
                      сряда      гръб трицепс рамо
                        петък      крака

гадното е че трицепса не може да се възтанови 5,6 дена, изтеглих рамото и трицепса веднага след гърдите за да си  мисля че ще се възтановят по добре, а като тренирам трицепс в  сряда, в понеделник имам остра мускулна треска ( това е системно ) от месец !?

14.07.05
00:22

колко серии правиш за трицепса ?
може да го преместиш при гърдите и да го тренираш с 1 упр а баницата да отиде при рамото

Z0

14.07.05
00:36

хитро !  ( трябваше сам да се сетя )
но физически ми се струва ненормално толкова дълга мускулна треска.
правя 3 упражнения по 8 повторения,като първия ден след тренировка нямам мускулна треска - ама от втория нататък - >.....  :?:

14.07.05
13:19

И аз на трицепса често имам силна мускулна треска. Поне по два дни. Яж повече, пий витамин С и също спи достатъчно. Според мен ще подобри възстановяването ти.

14.07.05
13:56

3упр 8повторения да го разбирам 3 упр по 3 серии
еми тва е много аз са малките мускули правя 2 упр 1вото 3 серии а второто до колкото усетя че са ми достатъчни (2 или 3 )
спри да тренираш за 1-2 седмица защото сега си го претренирал нека да се възстанови и вече от следващия път по леко го тренираи а за сплита нз сам решаваи дали ще разменяш нещо

14.07.05
13:59

[quote author=“z0mbai0”]принципно тренирам понеделник гърди и бицепс
                      петък      крака и рамо
                        петък      крака

гадното е че трицепса не може да се възтанови 5,6 дена, изтеглих рамото и трицепса веднага след гърдите за да си  мисля че ще се възтановят по добре, а като тренирам трицепс в  сряда, в понеделник имам остра мускулна треска ( това е системно ) от месец !?

Може би хранителния ти режим не е достатъчно богат на белтъчини,витамини.Препорачвам ти да си вземеш някакав протеин или аминокиселини :idea:

15.07.05
00:22

Малко ти е странна тренировката пич що не направиш по добра

15.07.05
00:47

Междо другото имаше един период в който аз също имах подобен проблем. Усещах трицепс, най-вече невъзстановен. Но това беше само преиод, след като направиш хратка почивка, като продължих с лееека корекция в натоварванията в серии и повторения, проблема отпадна и трицепса се разви, по моите си стандарти прилично.

17.07.05
17:35

Ами защо не съчетаеш тренировката си по следния начин - 1-ви ден - гърди, бицепс и корем. 2-ри ден - почивка. 3-ти ден - крака, гръб и корем. 4-ти ден почивка. 5-ти ден - рамо, трицепс и корем. 5-ти и 6-ти ден почивки. Май ще почнеш бързичко да възстановяваш. Пробвай. :roll:

17.07.05
20:27

[quote author=“Knowledge”]Ами защо не съчетаеш тренировката си по следния начин - 1-ви ден - гърди, бицепс и корем. 2-ри ден - почивка. 3-ти ден - крака, гръб и корем. 4-ти ден почивка. 5-ти ден - рамо, трицепс и корем. 5-ти и 6-ти ден почивки. Май ще почнеш бързичко да възстановяваш. Пробвай. :roll:

каккквооооо ? крака, гръб корем !?
рамо трицепс ?
тва определено не ми харесва !

17.07.05
22:50

[quote author=”^MaD^”][quote author=“Knowledge”]Ами защо не съчетаеш тренировката си по следния начин - 1-ви ден - гърди, бицепс и корем. 2-ри ден - почивка. 3-ти ден - крака, гръб и корем. 4-ти ден почивка. 5-ти ден - рамо, трицепс и корем. 5-ти и 6-ти ден почивки. Май ще почнеш бързичко да възстановяваш. Пробвай. :roll:

каккквооооо ? крака, гръб корем !?
рамо трицепс ?
тва определено не ми харесва !

:D По-спокойно де.
Knowledge, идеята ти не е много добра тъй като:
1) Интензивното трениране на 2 мускулни групи в 1 ден/крака и гръб
2) И тренирането на рамо и трицепс в 1 ден

Бързо бързо водят до претрениране... А това се взаимоизключва с по-бързото възстановяване.  :D

Най-доброто, което пича може да направи е:
1) Едноседмична тотална почивка и релакс с качествено хранене/ако изобщо е наясно какво ще рече това/
2) Подновяване на трен. с преусмислени серии и повторения, така че да няма проблеми в настоящия етап.
3) Преоценяване на диетата си, тъй като бързината с която се възстановява човек зависи пряко от нея/ :idea: /

Много поздрави

18.07.05
04:24

[quote author=“z0mbai0”]принципно тренирам понеделник гърди и бицепс
                      петък      крака и рамо
                        петък      крака

Опитай да ядеш повече и да взимаш витамини,глутамин,протеин в по-големи дози

18.07.05
20:17

Не разбирам защо съветвате човека да се възстановява с препарати. Според мене, ако не е от хората, които имат качеството да се въстановяват бързо, наистина по-добре да си вземе повечко дни и да възстанови напълно. И както tpd написа, да наблегне на качествено хранене и да опита промяна в тренировката си. Не съм казал, че е най-добра идеята, която му нахвърлих, но е вариант. При мене имаше много добър ефект. Той да си прави избор, но че трябва промяна, трабва си.

BA

18.07.05
22:53

много ми е чудно защо си си сменил програма, като първата ти е била по-добре от сегашните дето се мъчиш да ги мислиш...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1