17.04.12
20:04
Възможно ли е, независимо какво се използва, да се свалят 14 килограма за 3 седмици?
Не питам как мога да ги сваля. Опитват се да ме убедят, че един познат ги е свалил (от 100 на 86кг), аз не мога да го възприема. Дори и забранени субстанции да взима и да буха диуретици...все пак е много количество за малко време.
Та според вас възможно ли е?
Темата беше редактирана от Smile на 17.04.12 20:08.
17.04.12
20:31
И теоретично и практически е възможно, ама трябва да ти липсва нещо в най-горната част на тялото, за да го направиш.
Яко глад, яко тренировки (главно аеробни), нула въглехидрати, почти толкова протеин и мазнини. Общо да се събират около 500 калории дневно (колкото по-малко, толкова по-добре), а калорийният дефицит да е към 2500-3000 калории дневно. Това ти гарантира жестока загуба както на мазнини, така и на мускули + леко психическо увреждане.
През първите 18 дни практикуваш и културистичният метод за обезводняване, а самото обезводняване (пълното) го правиш последните три дни. Ако си добавил и някой друг бърнер, камо ли пък някое от “магическите” вещества, нещата стават още по-лесни.
Така към 21-вия ден ще имаш към 9-10кг. свалени мазнини и мускули, както и 5-6кг. свалени заради обезводняването и липсата на гликоген.
Това всичкото е ако успееш да издържиш психически и физически, разбира се. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 17.04.12 20:32.
17.04.12
20:36
Свалят се и 20 за месец, но си остава въпроса “А след това”.
Лошото е, че след това съм го виждал два пъти ....... е мерси, ако това е цената.
Първата шматка лежа към месец в болница, защото бъбреците й бяха отказали да функционират нормално. Втората беше на крачка от анорексия, но добре че техните не си знаят парите и хвърлиха едно малко състояние за лечение извън пределите на страната.
Първата сега е трудно да разбереш дали върви или се търкаля /по стария случай/, а втората още не знае къде е и си чака цикъла, като малко дете Коледа /да не говорим, че за нея имам подозрения, че вече е развила някакви умствени отклонения/.
Иначе идиоти всякакви, та всичко може.
п.п. Мога да ти изброя и обратните случаи - сещам се за един олигофрен, който не е спирал ААС от няколко години :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.04.12 20:37.