Троина суперсерия

14.07.05
09:33

Значи наскоро ми препорачаха няква суперсерия за рамене.Почваш с упражнение за предно рамо,веднага след това странично рамо и след него задно рамо.Това се повтаря 7-8 пъти с около 3 минути почивка между сериите.Кажете кво мислите?

14.07.05
11:12

[quote author=“G_UniTeD”]Значи наскоро ми препорачаха няква суперсерия за рамене.Почваш с упражнение за предно рамо,веднага след това странично рамо и след него задно рамо.Това се повтаря 7-8 пъти с около 3 минути почивка между сериите.Кажете кво мислите?

Добра е тренировката ,само не разбрах да ли става дума само за изолиращи упр,защото е просто задължително да присъства поне едно базово като например преси с дъмбели или милитъри изтласквания

14.07.05
11:51

Да става вапрос за изолирани упражнения,а и това да се включи едно базово упражнение също е добра идея 8)

14.07.05
14:09

Според мене е добро. Аз само със серии с много повторения си усещам рамената добре натренирани. Преди такива серии обаче трябва да се разгрява много добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1