Имам ли нужда от съмнение според вас

18.04.12
22:42

здравейте ,имам един въпрос - взех си един продукт на ОН и ми направи впечатление , че все едно капачката беше отваряна  ,защото много лесно се отвори  като го закупих и  знаете ,че принципно  има една бяла лепенка коята е на отвора , при отваряне-  тя беше залепната в дъното на капачката .. Имам ли нужда от съмнение според вас или е въпрос на съхранение и транспортиране ?

18.04.12
22:51

Трябва да има на отвора на кутията след като отвориш капачката едно фолио..

HE

18.04.12
23:02

Точно за него казва, че е останало на капачката.
Получава се при пудрите на Оптимум, зависи най-вероятно от машината, която пълни опаковките -остава прах по гърловината на съда и от там по-слабо залепване. Самото фолио е леко извън отвора на опаковката и приляга доста плътно в капачката /при отваряне остава в нея/. Оптимум винаги са били така и със старите и при новите опаковки /дори и при най-старите е било така/.

При различни продукти /в нас имам ванадил сулфат и трибулус на Оптимум отново/ се отлепя доста лесно фолиото под капачката, като почти не оставя следи по гърлото на шишето.

Както вече казах е въпрос на техника за опаковане, а не на развитите в други теми теории на конспирацията.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1