18.04.12
22:42
здравейте ,имам един въпрос - взех си един продукт на ОН и ми направи впечатление , че все едно капачката беше отваряна ,защото много лесно се отвори като го закупих и знаете ,че принципно има една бяла лепенка коята е на отвора , при отваряне- тя беше залепната в дъното на капачката .. Имам ли нужда от съмнение според вас или е въпрос на съхранение и транспортиране ?
18.04.12
23:02
Точно за него казва, че е останало на капачката.
Получава се при пудрите на Оптимум, зависи най-вероятно от машината, която пълни опаковките -остава прах по гърловината на съда и от там по-слабо залепване. Самото фолио е леко извън отвора на опаковката и приляга доста плътно в капачката /при отваряне остава в нея/. Оптимум винаги са били така и със старите и при новите опаковки /дори и при най-старите е било така/.
При различни продукти /в нас имам ванадил сулфат и трибулус на Оптимум отново/ се отлепя доста лесно фолиото под капачката, като почти не оставя следи по гърлото на шишето.
Както вече казах е въпрос на техника за опаковане, а не на развитите в други теми теории на конспирацията.