18.04.12
21:38
16 години , 174 см , 62 кг . Тренирам футбол , имам известен опит във фитнеса и стриит фитнеса . В момента разполагам с лост , успоретка , 2 гири - едната 5 кг другата 2 кг . Също имам и въже за скачане . Целя качване на мускулна маса ! .. Сегашната програма ми е :
1 ден :
5х8 набирания с широк хват пред гърди
5х8 кофички
5х10-15 вдигания на краката от вис за корем
2 ден :
3х15 лицеви опори с тесен хват
3х15 лицеви опори с широк хват
8х25 коремни преси , като всяка серия правя различни упражнения
и после тренирам с гирите за бицепс и рамо :)
3 ден :
Скачане на въже - с различна продължителност
клекове - само със собственото тегло 8х20
и повдигания на пръсти за прасеца !!
Надявам се някой по-напреднал да промени нещо в тази програма , за да има положителна разлика :)
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате! Предишната Ви тема беше архивирана точно по тази причина. Проблемът изобщо не е спешен!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 18.04.12 21:41.
Ами по принцип от тренировки със собствено тегло и с 2 и 5 кг гирички ефекта няма да е като в залата,но пак ще има.Бавно но ще има!На мен ми харесва програмата,но можеш да пробваш да правиш набирания с тежка чанта на гърба.По този начин ще натоварваш повече мускулите.Също така с тези гирички ти предлагам да правиш разгъване за трицепс с една ръка зад врат.Успех :)
19.04.12
13:56
Благодаря :)
20.04.12
19:47
За пръсците можеш да напълниш две десетлитрови туби с вода да ги хваненеш за дръжките и да се вдигаш на пръсти, ще има по-голям ефект от колкото повдиганията ти със собственото ти тегло, или вместо вода може да сложиш пясък, или цимент, защото пясъка, и цимента имат по-голяма плъстност, и ще е по-тежко.. :)
20.04.12
23:23
други мнения ?
Мнението беше редактирано от Kristian Aikov на 21.04.12 20:26.