20.04.12
22:25
Искам отговори само от опитни..!
та аз си извадих карта за фитнес и хода с едни приятели ама те не ми помагат изобщо не ми казват какво да правя точно ... аз па нищо не разбирам незнам какво да тренирам по-точно ... Чета програми за начинаещи обаче например пише “3х10 ” е това го разбирам 3 пъти упражнението по 10 повторения.. обаче с колко КГ? искам това да знам някой да ми каже програма ама да пише например с колко КГ да го правя това упражнение.. например има и други програми .. - понеделник - бицепс,гърди е и това го разбирам бицепс и гърди трябва да се прави но пак няма с колко КГ и в тия програми няма по колко повторения ...
аз съм на 16 години 173см 80 кила и искам да ми преопръчате нещо за пиене ... имам много мазнини и чух че ел карнитина помагало искам отговори от опитни ..
Едвали има човек във форума, който може да ти каже точно с колко кг можеш да правиш дадено упражнение, не знаем с какъв стаж си, тренирал ли си друг вид спортове (дали имаш сила и прочие), какви са ти целите (маса, релеф..). Винаги гледай да изпълняваш упражненията правилно и сам ще усетиш с колко кг трябва да тренираш :).
Сега ако ни кажеш и кои са достатъчно опитни по твоите критерии, може и да получиш отговори на изключителните си въпроси. А ако някой опитен ти каже да правиш упражнението 3 х 10 с 200 кг, няма да е проблем за теб, нали?
20.04.12
22:40
не Anthony нямах предвид това че няма да е проблем с 200 кг няма кой да ми го каже това ... /// Borko - друг вид спорт - футбол 3 години / и искам да съм релефн ..
20.04.12
23:08
Естествено,че няма да пише килограмите ти сам си ги определяш според това колко можеш да вдигнеш,колко си изморен и колко повторения имаш от съответното упражнение.Успех!!