Нервна преумора?

21.04.12
12:11

Последната седмица прасците ми се схващат на ден по 1 2 пъти, пия магнезий и не тренирам крака, нито бягам. Болката е много гадна и не мога да извършвам обикновените движения като качване и слизане по стълби примерно.. Може ли да е от преумора от фитнеса? И още нещо- вчера по време на гребане със скрипец на левия ми крак единия пръст ми стегна и не можех да го контролирам... лявата част ми трепереше.... какво става с мен ? благодаря много :)

TA

21.04.12
12:58

Еми почни да ги тренираш като за начало.

21.04.12
19:31

Принципно имам много силни крака година и половина бягам поне по 5 пъти в седмицата.. но тази зима зарязах бягането.. Не искам да тренирам много крака поради големи тежести.. искам да раста още.. на 15 съм :)

S!

21.04.12
20:59

Ами, доколкото знам тестостерона се повишава непрекъснато до 26г, та мислиш ли, че с клякането ще стигнеш до това ниво за няколко месеца, за да ти се калцират костите ??

21.04.12
21:08

Имаш предвид, че няма да ми пречи ли ? тренирал съм  3 4 пъти крака .. много добре ми се отрази, но винаги съм бягал от такава тренировка..:)

23.04.12
11:37

Кофти нещо са крампите, особено вечер докато спиш :( Хвърли едно око на тази статия, може да ти е от полза ;) http://www.bb-team.org/articles/1620_krampi-muskulnoto-shvashtane
Аз лично, за да предотвратя крампите пия калций, магнезий и цинк, наливам се с вода, масажирам си прасците в банята с гореща вода и сапун и се разтягам след тренировка.

23.04.12
20:43

Добре мерси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1