Бихте ли ми дали някакъв съвет за 3 дневен сплит за покачване на ММ?

22.04.12
16:09

Здравейте тренирам вече около 6 месеца.
Първо правих 2 месеца кръгова тренировка и после почнах 3дневен сплит:
Гърди + трицепс , Гръб + бицепс , рамо крака така в продължение на 2 месеца и после размених да видя кое е по - добре
Гърди + бицепс , Гръб + трицепс , рамо + крака сега сам по тази програма вече 2 месеца и се чудя да променям ли нещо или да си остана по нея..

Бихте ли ми дали някакъв съвет за 3 дневен сплит за покачване на ММ ??

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 22.04.12 16:26.

АЧ

22.04.12
16:34

На мен ми препоръчаха 5х5, с добро хранене, освен сила, с тая програма и ММ може да качиш. http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40418

22.04.12
16:46

Ахам не е ли рано още все пак сам ходил само 6 месеца ? :)

Ако програмата ти дава нужните резултати не нужно да я сменяш , просто може да промениш подредбата й в различните дни . Можеш също така и всеки път да разнообразяваш с различни упражнения , което ще ти донесе желания “стрес” , за да избегнеш застоя . Щом стажа ти е 6 месеца не ти препоръчвам 5х5 , но това си е само мое мнение и не те ангажирам с него .

22.04.12
17:01

Ами тука сам малко раздвоен незнам кое от 2-те да избера и как да ги съчетая затова бих искал съвет.

Което и да избереш и както и да ги съчетаеш няма особена разлика , единственото , което ти трябва е една качествена тренировка , другото вече си е храна и възстановяване .

22.04.12
19:17

http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata

ей тази програма мислих да почвам но за гърди има само 3 упражнения и за долна част няма и се чудя а за гърб има скрипци а аз предпочитам Набирания и тяга .. :))

Пак ти казвам не е проблем да сменяш упражненията за разнообразие , даже е препоръчително

23.04.12
12:37

С тези отговори хич неми помагате.. Все едно да продължама по същия сплит.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1