Абе, хора, аз от утре съм в отпуска и мисля да се натренирам. Някой случайно да планира ходене до Раковски утре? А вторник?
Малко снимки :) Доста са големи като размер, ще трябва да ги кача една по една, за което сори :)
Тук - тролски изпълнения на Десо - първи път:
Ехааа, тея ТРОЛОВЕ по Раковски се множат като хлебарки!!!
Малее Вито... какво правим НИЕ - жените със слаби сърца!
Мнението беше редактирано от Блажка на 23.04.12 07:11.
23.04.12
06:57
Мня... изглеждам... като баща с децата си... :D
казано от Кольо Пияндето на 23.04.12, 06:57:
Мня... изглеждам... като баща с децата си... :D
Ахахахаа “Пълна къща” Помниш ли го?
казано от karfi4ka на 22.04.12, 22:43:
Абе, хора, аз от утре съм в отпуска и мисля да се натренирам. Някой случайно да планира ходене до Раковски утре? А вторник?
Карфиче, за вторник много ме блазни идеята. Ако е след 18ч (че не всички са отпуска :P ) може да се пораздвижим, а?
казано от Nora B на 23.04.12, 11:38:
Карфиче, за вторник много ме блазни идеята. Ако е след 18ч (че не всички са отпуска :P ) може да се пораздвижим, а?
Гадове... :D
казано от Nora B на 23.04.12, 11:38:
Ой, ой - вторник съм на посещение в Пловдив и ще тренирам сутринта...там. (sun) В сряда обаче съм на линия :D
Охоооо, ей това е много много хубаво :) Нещата стават сериозни...много хубаво да си изкараш, и да се върнеш цяла ;)
За сряда аз не съм налична, ама може четвъртък планетите да се подредят в наша полза :D
казано от Nora B на 23.04.12, 17:17:
Охоооо, ей това е много много хубаво :) Нещата стават сериозни...много хубаво да си изкараш, и да се върнеш цяла ;)
За сряда аз не съм налична, ама може четвъртък планетите да се подредят в наша полза :D
Да, за четвъртък с Пияндето планираме една тренировчица, ма да видим къде ще е :D
За четвъртък или петък и аз съм на линия, щото ще съм в отпуска :)
А на Карфичка и завиждам (ама мнооооооооого!) за тренировката в Пловдив (sun)
Мнението беше редактирано от Atom на 23.04.12 19:53.
казано от slavko на 23.04.12, 20:31:
Гледайте за лицевите...така са нещата, общо взето!
Искам, да ти подкрепя мнението 10 пъти, за да стане червено!!! С едни подобни клипове, които теодор ми прати, се коригирах и аз.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.04.12 20:40.
Предмишницата трябва да е вертикално надолу, така бута тялото...
Нещото като пада отгоре, как ще го избуташ като ти стърчат лактите като на малко дете оная работа:)))
Че даже и профи бенчърски аксесоари вкараха в клипа:)))
Така, кратко и стегнато :)
Тренировките се местят на един стадион зад блок 8 в студентски.
Предимства - взимаме лостове и тежести (каквито си искаме дискове) от залата в блок 8, тоест и мъжете ще могат да си тренират like a boss с щанги, а не like an orcs да правят обръщания с пудовки...
- взимаме Тода-Електрода
- Владко Ризов може да ни отпусне аполон ( за желаещите) и гума
Недостатъци - няма лостове, но има футболна врата
- 1 гума
Събота 28.04.2012
Срещата е в 15:00 в Пауъра да си вземем инвентара и да ходим.
Мнението беше редактирано от Блажка на 25.04.12 13:08.
25.04.12
13:08
Аммм... това не е ли стадионът преди УНСС (зад автосалона на KIA)?
Води се спортен комплекс Икономист (бившия Бонсист).
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.04.12 13:09.
казано от Кольо Пияндето на 25.04.12, 13:08:
Аммм... това не е ли стадионът преди УНСС (зад автосалона на KIA)?
Води се спортен комплекс Икономист (бившия Бонсист).
Коле, да ти кажа честно, и аз не знам точно къде е, знам, че е зад залата - Иво и Тодорка го измислиха това.
Аз само ъпдейтвам в бб-тийм хахаха и знам, че е зад залата.
В петъка преди да изляза отпуска любимите ми колеги, които намират за особено забавно обръщането на гуми, дойдоха с един наш “клиент” и ме питаха къде да ми доставят гума или две от камионите, които се ползват в кариерите. Засега човекът още не ми е звъннал, но все пак да знам къде да ги доставят :D
Успоредно с това баща ми веднъж достави гума за едни тренировки на открито, защо да не достави пак, вече е свикнал :D :D :D
ЕДИТ: Липсата на лост за набиране си е недостатък, fat bar си е fat bar…ама понякога би било проблем за сериозна част от комплексите.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.04.12 13:24.
Факт, ама пък за мен е хубаво от друга страна, че могa да си правя кондициите с щанги.
Разбира се, никой не е задължен по никакъв начин да идва. Ако за вас е по-ефективно и полезно на Раковски, разбира се, че там ще си ходите.
Аз, Тодорка и Иво просто казваме къде се местим, има идея за цветен спрей, ще разграфим стадиона на 10-20-30-40м и почвам suicodal runs for time.
казано от Puppy на 25.04.12, 13:51:
Факт, ама пък за мен е хубаво от друга страна, че могa да си правя кондициите с щанги.
Разбира се, никой не е задължен по никакъв начин да идва. Ако за вас е по-ефективно и полезно на Раковски, разбира се, че там ще си ходите.
Аз, Тодорка и Иво просто казваме къде се местим, има идея за цветен спрей, ще разграфим стадиона на 10-20-30-40м и почвам suicodal runs for time.
Е, то винаги може да се редува според тренировката, заедно по принцип е по-забавно и мотивиращо. Просто набиранията примерно са си сериозна част от кросфита и от тази гледна точка и на теб ще ти трябва лост. Лично аз бих редувала.
Да, да, има резон, ние се ориентираме натам и защото сега като стане още малко по-дълъг деня, мислим да си местим и вечерните тренировки там. Нарамвам лоста, тя мъкне тежестите и ще дерзаем на стадиона.
Иначе в залата все едно и също, бягането си ни е дерт, трътки сме си :D
Хм, бе то хубаво, ама така с новото заглавие на темата и новото местоположение много трудно ще си измислим хубаво и звучно име на компанийката (четата) дето тренираме. Предното беше много по-подходящо :( Кво е това - 8ми блок, Студентски Град, не знам кво си. Много е дълго...или освен да се наречем Студентската бригада/дружина а? :D
Иначе - аз също съм “за” да правим и на Раковски някви тренировки!
Според мен трябваше да се остави темата за Раковски и да се създаде нова за Стадиона зад блок 8, Студентски град, София от гледна точка на това, че който иска на Раковски се съглсува с искащите на Раковски в темата за Раковски, а който иска на Стадиона зад блок 8, Студентски град, София - в съответната тема. Иначе ще стане мазальок, както винаги :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.04.12 15:32.
казано от gotcha на 25.04.12, 17:16:
Ей, как отебахте Раковски... тамън се зарибих :)
Не сме бре :) Остават си за съответните желаещи. Виж, че Блага промени името на темата и пусна друга за другите тренировки.
Видях аз... и благодаря за което :)
Както Иво каза аз тук съм като феодал :D
И ще си позволя да напиша, че почти всеки ден около 14ч. съм или в залата или на стадиона, така че всеки, който е мераклия може да ми пише.
казано от gotcha на 25.04.12, 17:26:
Видях аз... и благодаря за което :)
Както Иво каза аз тук съм като феодал :D
... така че всеки, който е мераклия може да ми пише.
Какви други услуги предлагаш? :P
Хм... да видим, колелца, въженца, халки, групово разтягане, всичко в кръга на чистият спорт и взаимоотношения :P
п.с. Не предлагам прости въглехидрати след тренировка, само водица от чешмица :D
казано от gotcha на 25.04.12, 17:37:
..колелца...
Имаш колелцеееееее!!?? Мооооже ли да го донесеш някой път, винаги съм искала да пробвам, а никога не съм..
казано от gotcha на 25.04.12, 17:37:
Хм... да видим, колелца, въженца, халки, групово разтягане, всичко в кръга на чистият спорт и взаимоотношения :P
п.с. Не предлагам прости въглехидрати след тренировка, само водица от чешмица :D
mmm ME NO LIKE… :P
Abwheel-а си го взех онзиден от метро - 10лв... Ще го донеса много ясно, ама после да нема синки по коленца :D
казано от gotcha на 25.04.12, 17:43:
... ама после да нема синки по коленца :D
Опааа... тва с колелцето азпочва да звучи интересно... :D
Сори, не се сдържах хахаха
казано от gotcha на 25.04.12, 17:43:
Abwheel-а си го взех онзиден от метро - 10лв... Ще го донеса много ясно, ама после да нема синки по коленца :D
И да има, хората си имат по-важни задачи, та с моите синки да се занимават :D :D :D :D :D
Бе аз днес си поожулих коленцата в залата на тва мекото, та си представих как го правиш на асфалта :D