Бест бърнър 2012 ?

Прескочи до:

23.04.12
20:25

казано от head_hunter на 23.04.12, 19:51:

А да изчета още няколко пъти темата искаш ли?
п.п. Като иска отговор, ще пише ако трябва и 100 пъти - не съм аз този, който му трябва нещо, та да се напъва!
Вместо да се правиш на интересен ми прочети пак поста и виж дали е дал всичко необходимо! И нещо караш ли ми се?

Я ми виж поста как съм го написал и после помисли малко дали ти се карам,като гледам май ти ми се караш.И кой ти е казал,че ТИ трябва му отговаряш на поста,че ми се дървиш?Той си го е постнал и като не е дал нужната информация да си чака отговор,ти ми налиташ тука като чели...

Мнението беше редактирано от asd . на 23.04.12 20:34.

23.04.12
21:41

при някой бърнари се проявява изнервеност :),я си кажете сега кой какъв ползва поне да има ефект за темата :Д

HE

23.04.12
22:16

Да в моя се съдържа кофеин, колкото за 3 чаши кафе, а от известно време го карам на двойна доза :D
Иначе си пия две кафета дневно, като добавим тях и става мармалад.
Ти не каза, какво си взе в крайна сметка.

PH

23.04.12
22:26

Да добавя ако някой има интерес към Black Fire,впечатленията са ми доста добри :)
Контрола над апетита е потресаващо силен,направо забравям да ям
Енергията зависи от дозата и от това колко време преди това съм ял,но при всички случай се усеща !!!
За термогенните му свойства не мога да кажа много защото аз по принцип си се потя здраво като е малко по-топло,но определено се усеща едно приятно затопляне :)
За сега +- 23-25 дни на НВД  - 6кг. и осезаема разлика в огледалото !

Да добавя АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ спад в работните килограми !!!

Мнението беше редактирано от Phxxx на 23.04.12 22:49.

23.04.12
22:38

Замислям се и аз за блек файъра, тъй като ми го препоръчаха от 2 места, апък редлайна немога да намеря...

23.04.12
22:47

казано от razsolkov на 23.04.12, 21:41:

при някой бърнари се проявява изнервеност :),я си кажете сега кой какъв ползва поне да има ефект за темата :Д

При мен, изключително много , май откакто добавих йохимбина.

23.04.12
22:57

Йохимбина е опасна работа, на мен от тоя на МАН почват да ме обливат студени вълни, малко дискомфорт в стомаха+изнервеността :Д

24.04.12
08:16

казано от head_hunter на 23.04.12, 22:16:

Да в моя се съдържа кофеин, колкото за 3 чаши кафе, а от известно време го карам на двойна доза :D
Иначе си пия две кафета дневно, като добавим тях и става мармалад.
Ти не каза, какво си взе в крайна сметка.

Споменах,но явно не си забелязал :).Аз напук на всички коментари реших да пробвам с окси и май отивам към прецакване (giggle).То аз и от стим х не бях доволен,но сега разбирам че поне от към убиване на апетита той действаше по добре.Но все пак сега ми 4 ден и съм на по 1 капсула  още.Като вдигна дозата и ще видим.

24.04.12
12:20

asd . благодаря за подкрепата. Неволно станах причина за спор в темата, извинявам се за което.

head_hunter по нагоре бях написал следното:

казано от Angel на 23.04.12, 13:41:

Здравейте. Мисля тази година и аз да ползвам фет бърнър. Прочетох доста мнения във форума и в момента съм изправен пред дилема. Колебая се между Scorch + Yohimbine и Mitotropin. Естествено добавките ще са подкрепени от + НВД + 40 мин. кардио през ден? 182 см./95 кг искам да изчистя 8-10 килограма мазнини основно по корема, талията и бедрата. Какво ще ми препоръчате вие?

и допълвам: момче съм, диета не спазвам, избягвам да ям сладко, както и приема на високовъглехидратни храни след обяд и вечерно време. Работата ми е такава, че стоя на едно място по 12 и повече часа на ден и нямам почти никакво движение. В  момента не тренирам, само тичам 2 пъти в седмицата по 30 мин.

24.04.12
12:27

Стимулант Х ти препоръчвам горещо.

HE

24.04.12
13:52

Емзо ти даде препоръка, а аз ще допълня, че с това “режим не спазвам” няма начин да постигнеш исканите резултати още повече, че работата ти е свързана със седене. Почни режима, стимулант Х, съобрази си тренировъчния режим според типа тяло, храненето и почивката. Не спирай до тук още първите дни започвай да напасваш последните три в зависимост от това, как усещаш, че вървят нещата.

24.04.12
15:28

Поръчах го утре трябва да дойде, благодаря.

25.04.12
17:32

Ок аз няколко пъти питам ама не получавам отговор, затова сега пак пробвам. В момента има някакво разместване на адреси и глупости и няма как да поръчам каквото и да било онлайн от силата пък и не съм вкъщи от сутрин до вечер. Единствният ми вариянт е спорт зона. Ама там от бърнарите, който мога да си позволя и имат са само: rapidcuts shredded, synthrax fyre, Adipokill и анимал кътса. Кажете кой да взимам, че да го почна от 1ви. НВД има и тренировки има ама пак бавно свалям пък имам да изчистя към 10 кг и гледам в края на Май поне половината да ги няма.

25.04.12
17:41

Де да знам, най ми харесва АНимал Кътса от изброените.

25.04.12
18:50

Мерси за съдействието, но след малко по-обстойно проучване реших сега да взема syntrax fyre. Пише да се взима преди хранения, но примерно втория път за деня го пия преди тренировка проблем ли ще? Или по-точно, по-неефективно ли ще е или по-добре, защото все пак е термогенен и си дава стабилно енергия? И също така какви продукти са удачни комбинации (примерно нещо липотропно, друг термогенен..)?

29.04.12
12:13

1 седмица с оксито,протеин,мултивитамини и много тежка диета,нещата излизат от контрол(но съм щаслив)
Резаултат:-2.5кг и -2см
Оксито гола вода :) почти не го усещам,имам прилив на енергия,но слаба работа.Убиване на апетита 4 от 10.
Възтановяване засега ок.
Трябва да корегирам храната малко.Тренировките са ми бижу.

пп.:с другите бърнари как върви,дайте инфо.

30.04.12
16:20

Рапидкътса, почти нищо. Сега ми е 2ри ден с syntrax fyre, така че още не знам, но вчера се изпотих доста обилно на тренировката.

01.05.12
12:54

Прочетох темата, стана дума за доста бърнъри. И тъй като вие сте по вещи, бих искал да ми препоръчате нещо. Ето малко инфо: На 17г; 84кг; трудно чистя, а правя доста кардио (5 пъти седмично тренирам боен спорт и освен това тичам като имам сила). От няколко дни ходя и на фитнес и възнамерявам да влизам по 2-3 пъти седмично за кръгови. До днес пих супер кътс 3, но не усетих почти никакъв ефект и съм се насочил към някой термогенетичен бърнър. Ако може да е някой по безобиден, защото все пак съм на 17 и не искам нещо да ми навреди. Предложения?

Мнението беше редактирано от Martin Kostov на 01.05.12 14:14.

01.05.12
16:03

Хранителен режим..

01.05.12
16:06

Айде днеска поръчах VPX Redline Ultra Hardcore, живот и здраве края на юни ще му  прасна едно ревю :)

01.05.12
17:01

20 дни ефедра и йохимбе, там е истината :D

Това съм замислил. Колебая се още дали си струва да добавя л-карнитин.

HE

01.05.12
18:54

казано от Владимир92 на 01.05.12, 17:02:

Това съм замислил. Колебая се още дали си струва да добавя л-карнитин.

Дай си парата за нещо по-смислено ;)

01.05.12
22:13

Например кофеин на таблетки ;)

02.05.12
00:12

казано от razsolkov на 01.05.12, 16:03:

Хранителен режим..

Хранителния режим мисля, че е добре. Не броя калории, но не ям почти никакво сладко. Въглехидратите като цяло ги избягвам втората половина от деня. Консумирам доста мляко - може би в това е проблема? Но мисля, че няма да ми се отрази зле някой бърнер - само ако може да ми кажете нещо подходящо за моята ситуация, че съвсем се обърках. Като че ли Енимъл Кътса е най-добре?

HE

02.05.12
00:27

Animal Cuts е добре, като за първи бърнър, но това, че си ограничил сладкото не означава, че имаш режим и съответно е твърде вероятно да нямаш резултат, поради спецификата на условия за работа на подобен тип продукти.

02.05.12
01:00

Би ли ми дал някакви насоки относно режима? Трябва ли да започна да броя калориите? Каква е спецификата на условия за работа на тези продукти?

02.05.12
08:50

За режима питай в отделна тема, тази е само за мнения за хапченцата.

Мнението беше редактирано от emzo на 02.05.12 08:50.

02.05.12
21:30

Здравейте момчета в момента пия анимал кътс,много сам доволен
но за мен най-яките фет бърнари са Fat Smak (purus labs) Redline Hardcore (VPX )

03.05.12
12:02

Здравейте разчетох се из форума, ама не открих точно това, което ми трябва. Досега не съм взимал никакви добавки, но искам да изчистя мазнините по-бързо. От месец и половина, почти 2 съм на РБД, правя кардио два пъти в седмицата и ритам през ден сигурно.
Според моите изчисления имам около 13-15 процента подкожни мазнини, но искам да ги сваля до към 10 и естествено да излезе пресата :Д В момента се вижда само след тренировка... Висок съм 180 и тежа 75 килограма. Ако може да ми препоръчате някой по-лек  фет бърнър ли незнам как да се изразя, защото корема ми е малко по-чувствителен...

03.05.12
14:37

А някой пробвал ли е BLACK FIRE и какви мнения имате относно този продукт

казано от Vencislav Medarov на 03.05.12, 14:37:

Да. Положителни.

04.05.12
11:03

Искам да попитам (майче не е за тук въпросът), та за 2 месеца исзобах 1 оху и 1 стим Х (резултат -10) и сега нещо организмът му е писнало от кофи, синефрин, йохимбин, ХИИТ кардио и етц, защото вече не ми гори толкова добре. Мисля да почина 2 седмици от всякакви стимуланти и съм се спрял на 3 бърнера: Файър, Скорч и не чак толкова предпочитаният от мен Енимал Кътс. Кой според Вас ще действа най-добре след двумесечната коефино-синефрино-йохимбиновата бомба? Може и да препоръчате и други. Ще съм благодарен и на компетентно мнение от Емзо ;) Благодаря!

PH

04.05.12
11:05

казано от Херцог Трън на 03.05.12, 18:49:

казано от Vencislav Medarov на 03.05.12, 14:37:

Да. Положителни.

Супер е ,горещо го препоръчвам :D :D :D

04.05.12
11:19

Емзо, я кажи как върви работата със скорча, че ми писна да пия по шепа хапчета и ми се ще нещо наготово да пробвам за около месец. :)

казано от Boby_ на 04.05.12, 11:19:

Емзо, я кажи как върви работата със скорча, че ми писна да пия по шепа хапчета и ми се ще нещо наготово да пробвам за около месец. :)

Боби, ако си пропуснал, виж ревюто, което emzo направи за Scorch.

04.05.12
13:25

казано от Тихомир Велев на 04.05.12, 13:00:

казано от Boby_ на 04.05.12, 11:19:

Боби, ако си пропуснал, виж ревюто, което emzo направи за Scorch.

Да, проспал съм го това. :) Благодаря!

05.05.12
10:42

STACKER 2 7-PHENYLSTACK
STACKER-2 BLACK BURN
И двете съм ги пробвал.По една таблетка преди тренировка. Най-много 2 на ден.Който има проблеми с кръвно или с кофеина да забрави. С леко ограничаване на въглехидратите и кардио, ефекта е много добър. Знам за около 20 човека около мен които ги използват. Няколко от тях са състезатели...другите само изглеждаме добре, а някои доста добре ;)

Другото ми добри отзиви са ми за Синефрин ( имайте предвид , че съм ползвал достатъчно ефедрин за да ги сравня ).Тук нещата много ясно са и до организъм.

Вземам файър от 5 дена и съм адски доволен свалих 3,5 кг за това време и нямам почти никакъв апетит. Спазвам хранителен режим и отделно ми идва адски много енергия от 10 мин едвам на вело сега си правя спокойно по час и след това се чувствам перфектно. Едно нещо ми направи впечатление че на кутията ми пише 100% йохимбин free, а в интернет го има като съставка. Има ли смисъл да го взимам допълнително?

07.05.12
01:30

В темата често се коментираха следните бърнари, които ми направиха впечатление: скорч, кленбутрекс, блек файър и аз от себе си ще добавя синтракс файър, анимал кътс и редлайн. Вие като по-компетентни как бихте ги подредили по сила и ефективност?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1