Внимание кардио!

GI

25.04.12
21:08

Здравейте , имам един два въпроса,които ме мъчат от известно време.Знам,че когато правя кардио и съм по “добре” облечен се потя много т.е. тялото ми се охлажда и това не значи,че горя повече калории,а дали горя повече мазнини?
И вторият ми въпрос е да кажете как да оптимизирам тренировката да горя повече мазнини.Сега ще ви дам малко инфо не за мен за един приятел та на 21 години е момчето 100кг 185см стаж 2години фитнес от 1година е бил в почивка и се е омазал яко.Сега е на НВД(в калориен дефицит е) преди тренировка взема ЛИПО 100 на бодиа аттак и л-карнитин на боди аттак отново.Единственото,което прави е 30-40мин кардио на открито в парка.Въпросът е как да оптимизира тренировката и до топи мазнините ако знаете някой трик моля Ви споделете ще Ви бъда много благодарен!
Благодаря Ви предварително!

25.04.12
21:14

Както и да се опаковаш няма да изгориш повече мазнини. Най - много мисля, че ще изгориш с интервално кардио.

25.04.12
22:13

Относно втория въпрос: Тренировките с тежести също горят мазнините. И ето ти съвет за оптимизация - да забрави добавките. Та той от година не е тренирал и още преди да стъпи в зала приема два вида добавки. Той ако смята, че те ще му свършат черната работа, ще има да чака.

Има 10000 теми за това дали са горят мазнини когато се опаковаш с глупости,дори вчера някой беше пуснал нова тема ...
Колкото до тренировката, гледайте да е интензивна - 50сек бързо,30сек бавно и така или спринтове.Не надвишавайте 20 мин..

27.04.12
20:14

Аз като видя някой да говори за тия опакования направо ми идва да се самоубия. Кой ви е вкарал в главата тая глупост?!?!

29.04.12
15:01

За кардиото ти отговориха. Относно силовите упражнения, намали почивките между сериите до 1 минута.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.04.12 15:01.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1