25.04.12
21:08
Здравейте , имам един два въпроса,които ме мъчат от известно време.Знам,че когато правя кардио и съм по “добре” облечен се потя много т.е. тялото ми се охлажда и това не значи,че горя повече калории,а дали горя повече мазнини?
И вторият ми въпрос е да кажете как да оптимизирам тренировката да горя повече мазнини.Сега ще ви дам малко инфо не за мен за един приятел та на 21 години е момчето 100кг 185см стаж 2години фитнес от 1година е бил в почивка и се е омазал яко.Сега е на НВД(в калориен дефицит е) преди тренировка взема ЛИПО 100 на бодиа аттак и л-карнитин на боди аттак отново.Единственото,което прави е 30-40мин кардио на открито в парка.Въпросът е как да оптимизира тренировката и до топи мазнините ако знаете някой трик моля Ви споделете ще Ви бъда много благодарен!
Благодаря Ви предварително!
25.04.12
21:14
Както и да се опаковаш няма да изгориш повече мазнини. Най - много мисля, че ще изгориш с интервално кардио.
Относно втория въпрос: Тренировките с тежести също горят мазнините. И ето ти съвет за оптимизация - да забрави добавките. Та той от година не е тренирал и още преди да стъпи в зала приема два вида добавки. Той ако смята, че те ще му свършат черната работа, ще има да чака.
25.04.12
22:16
Има 10000 теми за това дали са горят мазнини когато се опаковаш с глупости,дори вчера някой беше пуснал нова тема ...
Колкото до тренировката, гледайте да е интензивна - 50сек бързо,30сек бавно и така или спринтове.Не надвишавайте 20 мин..
27.04.12
20:14
Аз като видя някой да говори за тия опакования направо ми идва да се самоубия. Кой ви е вкарал в главата тая глупост?!?!