Тренировка през почивните дни ?

27.04.12
00:05

програмата ми е следната ден 1 гърди (лежанка,полулег с дъмбели,флайс) предно и средно рамо (вдигане напред с дъмбели и вдигане встрани с дъмбели) трицепс (скрипец,френско с крив лост) ден 2 гръб (пуловър,дърпане на скрипец пред врат с тесен хват,гребане с дъмбели,хоризонтален скрипец с широк хват,мъртва тяга) задно рамо (обратни флайс) трапец (вдигане с дъмбели),бицепс (концентрирано сгъване, сгъване с прав лост) Ден 3 почивка и пак се повтаря въпроса ми е че искам да вкарам през почивния ден кофички и набирания, дали е добра идея или ще се претоварвам ?

Искаш да тренираш всеки ден - правилно ли те разбирам?

27.04.12
09:11

Крака?

Краката му са прекалено силни и добре оформени, та не се налага да ги тренира.
Няма смисъл да питаме, уверен съм... :)

Спрях да питам за крака, щото ми писна да слушам теории...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.04.12 09:17.

27.04.12
09:30

Поне прави тяга.
Остави си го тоя почивен ден, а набирания и кофички си прави в залата.

27.04.12
13:26

казано от Кольо Пияндето на 27.04.12, 09:15:

Краката му са прекалено силни и добре оформени, та не се налага да ги тренира.
Няма смисъл да питаме, уверен съм... :)

Спрях да питам за крака, щото ми писна да слушам теории...

ти май не разбра какво питам за това най-добре не се обаждай и ходи да си тренираш краката .... повтарям ИМА ЛИ СМИСЪЛ ПРЕЗ ПОЧИВНИЯ СИ ДЕН ДА ХОДЯ НА ЛОСТОВЕТЕ ЗА КОФИЧКИ И НАБИРАНИЯ ИЛИ ДА ГИ ВМЪКНА В ПРОГРАМАТА КОФИчКИ КЪМ ГЪРДИТЕ И НАБИРАНИЯ КЪМ ГЪРБА ? А за тягата съм я написал горе при гърба последно упражнение ....

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.04.12 13:35.

Моля, не викай (т.е. не пиши с главни букви). Тук това не е уместно.

В първото си мнение по темата ти зададох въпрос с идеята да се замислиш дали е разумно да тренираш в почивния ден. Виждаш, че съм подкрепил мнението на Петко К. Имаш МНОГО да четеш и учиш за тренировките, затова е някак забавно да ми даваш препоръки какво да тренирам аз.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.04.12 14:02.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1