Изсипка

28.04.12
15:18

Здравейте,мисля че съм с изсипал и много се притеснявам.Значи в петък си ходих на фитнес всичко ОК,но вечерта почуствах някаква болка в долната дясна част на корема.Не обърнах голямо внимание защото не ме болеше много и си легнах.И сега чуствам някакав дискомфорт в корема (не ме боли) и малко ми е подут.Дайте някакви идеи какво да правя защото много се притеснявам.На 15 години съм. :(

Темата беше редактирана от Wildfire123 на 28.04.12 15:20.

Лекар.

28.04.12
17:30

Да те види лекар! Иначе като кашляш боли ли те? При натиск има ли болка?

28.04.12
18:06

Не,никаква болка не чуствам.Просто някакъв дискомфорт в долната част на корема,все едно червата са ми отпуснати нещо такова. :(

28.04.12
18:14

Отиди на лекар. Ако джи-пи-то те баламосва, настоявай за направление.

Междувременно, не натискай подутината, не се опитвай да я пристягаш с импровизирани колани, ластици и подобни.
Можеш да направиш леко, леко раздвижване с клякания със собствено тегло. Ако почувстваш болка или усилване на дискомфорта, полегни за няколко минути. Най-важното е да не изпадаш в паника.  Раздвижването е по-скоро за психологически ефект.

28.04.12
18:26

Не с нищо не пристягам и ще пробвам с кляканията.Най-много ме е страх да не се стигна до операция :(

28.04.12
19:48

Аз пък да ти кажа, най-вероятно си внушаваш! Гледай да не мислиш за това и ще ти мине ;)

Ако започне да ти се гади или повръща незабавно отивай на лекар.Иначе не намирам място за паника щом не те боли.Просто може да си разтегнал нещо - на мен ми се е случвало няколко пъти при клек с много килограми.Просто трябва да се внимава.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1