Тренировъчна програма за релеф

Здравейте! Бих искал да ми предложите тренировъчна програма за релеф. Ученик съм на 16 години и смятам, че тук няма да има нужда от диета. Доста хора ми го споменаха, че на тази специфична възраст е излишно да се правят всякакви диети, т.е. организма на този етап има нужда от всичко. Висок съм 176 см. и тежа 69 килограма. Трудно може да се намери човек, който да е изцяло плосък в корема както съм и аз (вероятно е наследено от баща ми). Ходя на фитнес и се занимавам с активна спортна дейност от приблизително месец и честно казано намирам ефект. Забелязвам, че с хората тук мога да си говоря съвсем спокойно относно това и реших да си направя регистрация и да искам максимално добри съвети. Не смятам да трупам маса, тъй като специално моето тяло си е за релеф. Можете ли да ми предложите някаква фитнес програма, по която да работя. Забравих да спомена факта, че се занимавам активно с футбол, т.е. кардио тренировките са доста често срещано явление при мен.

казано от Атанас Николов на 22.04.12, 18:44:

и смятам, че тук няма да има нужда от диета.

Ама ти сериозно ли ?

Какво ти е предложението тогава?

22.04.12
19:12

Наясно ли си изобщо какво значи релеф и какво маса?

Да,наясно съм.Хора са ми казвали,че това да си релефен или не зависи 99% от храненето ти.

Поздрави !!

Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 22.04.12 19:15.

Пич, природно заложено ми е да не надебелявам. Никога не съм надебелявал и грам дори. Корема ми винаги е бил плосък и както казах вероятно е наследено от баща ми. Не съм някаква клечка, съвсем нормална стойка на футболист. Две години да стоя само в нас и да се тъпча, и тогава няма да надебелея.

TA

22.04.12
19:22

казано от Атанас Николов на 22.04.12, 19:17:

Пич, природно заложено ми е да не надебелявам. Никога не съм надебелявал и грам дори. Корема ми винаги е бил плосък и както казах вероятно е наследено от баща ми. Не съм някаква клечка, съвсем нормална стойка на футболист. Две години да стоя само в нас и да се тъпча, и тогава няма да надебелея.

22.04.12
19:23

казано от Bojidar Yagodin на 22.04.12, 19:14:

Да,наясно съм.Хора са ми казвали,че това да си релефен или не зависи 99% от храненето ти.

Теб кой те пита? Говоря на автора на темата ;)

Нали затова съм се регистрирал и ви питам за програма, а и дори диета - няма значение. Искам да имам релефно тяло и това е. ;)

22.04.12
19:26

“Висок съм 176 см. и тежа 69”

На какво точно ще го правиш този релеф, че не разбрах нещо?
И точно храната е най - важното нещо !

казано от Алекс Тайна на 22.04.12, 19:26:

“Висок съм 176 см. и тежа 69”

На какво точно ще го правиш този релеф, че не разбрах нещо?
И точно храната е най - важното нещо !

Чудно ми е някой като си споделя мнението, дали въобще чете какво съм писал? Казах, че се занимавам с футбол. Трябва да стана 130 кг. и да не мога да се движа по терена ли?

В крайна сметка някой ще ми предложи ли една примерна фитнес програма или да търся решение другаде?

22.04.12
19:48

След като дори не си правиш труда да вникнеш в това, което ти се казва, да не говорим да вземеш да прочетеш нещо от форума и сайта - не можем да ти помогнем.

казано от Петко К на 22.04.12, 19:48:

След като дори не си правиш труда да вникнеш в това, което ти се казва, да не говорим да вземеш да прочетеш нещо от форума и сайта - не можем да ти помогнем.

И в частност какво да вникна? Да не би да сте ми дали някакъв съвет или нещо? Може би е по-забавно да си трупаш мнения просто така, нали?

22.04.12
19:52

Питах те дали знаеш какво е това релеф и какво е това мускулна маса и още си чакам отговор.

Мнението беше редактирано от Петко К на 22.04.12 19:54.

казано от Петко К на 22.04.12, 19:52:

Питах те дали знаеш какво е това релеф и какво е това маса и още си чакам отговор.

Оформено тяло, създадено с множество тренировки без всякакви хранителни добавки, включително протеини. Точно това искам да постигна и аз.

22.04.12
20:02

Може да почнеш с тази:
http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti

казано от Петко К на 22.04.12, 20:02:

Може да почнеш с тази:
http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti

Толкова ли трудно беше? И все пак ти благодаря и се извинявам, ако съм те нагрубил с нещо.

Релеф се прави с правилно хранене а не с тренировки с по 20 повторения...Релеф далеч не означава само оформено тяло.Че ти може да си 150кг и тялото ти да е оформено но да си с 15-20% подкжни мазнини, това пак ли е релеф?

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 22.04.12 22:54.

Авторе,никой не е казвал,че трябва да се тъпчиш всеки ден с по 5 кг месо.Разбира се,че храненето е много важно,а не само тренировките.Яж определени количества месо и е препоръчително да си вземеш едно протеинче.Няма нищо лошо,това е само хранителна добвака,която ти нябавя енергия и хранителни вещества.А ти сам каза,че играеш футбол.Няма как хем,да си спортист,хем да си надебелял.Нали по време на тренировка изразходваш калорий.Относно фитнес програмата,се поразрови из форума. :)

30.04.12
23:30

Пич виж какво ще те посъветвам познавам много хора като теб с този ген да ядът много и да не им се лепи.Да ама и те са също толкова глупави като теб искат релеф!!Релефа пич се прави когато имаш ММ(Мускулна Маса) и примерно ръката ти е 40см да но не е придобила перфектен вид и за това си има упражнения и се правят малко повече повторения 10-12 може и повече според зави си коя мускулна група тренираш!Храненето винаги е важно,но да ти кажа честно и аз не давам толко пари за храна просто цаката е да спазваш обикновен режим това е ти няма да ставаш бодибилдер така че храната в случая ти е маловажна храни се разделно примерно
Сутрин кум 7-8ч ядеш две филии с нещо 9-10ч някакъв плод 12ч обядваш каквото има в вас за ядене после тренираш кум 14-15ч запомни,че чак след минимум 2 часа след като си ял можеш да тренираш после след тренировката пак хапваш нещо и после си вечеряш ето това е разделно хранене.Да ама избягвай вредните храни чипсове,шоколади,газирани напитки и си готов! И да ти кажа тренирай с тежки килограми смисъл по 8-10 повторения максимум и ако тренираш много спортове едновременно земи си някакво протеинче за въстановяване и си готов! Надявам се да съм ти помогнал

01.05.12
00:28

Абе, хора, карате ме да се смея :D Я ми обяснете как няма да е важно храненето, като се има предвид, че пича си тренира футбол?? Значи той прави стабилното кардио, ама да не яде, така ли? По този начин се постигат плочките на слабите пичове. А да имаш плочки като си слаб е като дебело момиче да има големи цици, сещате ли се? С толкова много бягане като футбол, повярвай, храненето ти е най-важно! :)

01.05.12
21:00

ако правя по 60 коремни на ден с свити колена след колко дена ще има резултат

01.05.12
22:17

Зависи колко са свити. Ако ги държиш на 90 градуса резултата ще дойде за 15 дни, но всеки градус отгоре или отдолу добавя 0.3 дена...

Но сериозно, наистина ли очакваш да получиш сериозен отговор на такъв въпрос? Направи ли си труда да прочетеш какво са писали хората в темата в която пишеш? Опита ли да прочетеш някоя от статиите в сайта?

Хайде сега направи го, прочети някоя друга статия, прочети някои от 1000 теми в форума, в които се засяга въпроса ти. Ако тогава имаш въпроси питай пак.

казано от Ivan Trifonov на 01.05.12, 21:00:

ако правя по 60 коремни на ден с свити колена след колко дена ще има резултат

В друг живот бро !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1