17.07.05
12:27
Аз съм от студентски град и там сега за 3 седмици няма да има топла вода
и трябва да се къпим с бързовари и кофи.Много е тъпо и ми убива желанието за тренировка,а за кардио да не говорим.Вие имали ли сте този порблем :roll:
[quote author=“VictuS”]Аз съм от студентски град и там сега за 3 седмици няма да има топла вода
и трябва да се къпим с бързовари и кофи.Много е тъпо и ми убива желанието за тренировка,а за кардио да не говорим.Вие имали ли сте този порблем :roll:
Хм... сори, че ти отговарям на въпроса с въпрос пич, ама....:
Кво ще прайте??? :)
Това е егати ужаса. Трябва да си намериш някой познат/авер,ка :wink: където да се къпеш, иначе просто незнам...
Няма проблем.В залата съ6то няма топла вода,а мисля 4е е :( ,а мисля че трябва да има
Малко ще се поотклоня от темата: Та значи преди известно време един фитнес инструктор ми каза че не е хубаво да се къпеш веднага след тренировка,щото мускулите ти се охлаждали и се губило част ефекта.Трябвало да минат поне 40мин.Имали нещо вярно или нещо се е ебавал с мене.
[quote author=“VictuS”]Аз съм от студентски град и там сега за 3 седмици няма да има топла вода
Еми бегай на Семейните има огромни бързовари и кофи! Така правихме всички, докато бехме в Студетски.
И не се занимарявай, зарад топлата вода ;)
17.07.05
17:18
Че в жегата нема лошо и един леден :wink: да си теглиш...Мда тамън ше се калиш!