Крака

17.07.05
18:15

Според вас тренирането на крака спира ли растежът защото наскоро ми казаха че тренирането на крака пречило на растежът??

17.07.05
18:22

Виж не мисля, че тренирането на краката могат да спрат растежа. Даже се отразява добре на цялостното развитие на тялото. Ако вече си минал през периода на пубертета, когато все още растеж, то не трябва да се безпокоиш да тренираш крака.

17.07.05
18:34

ако правиш клек и си още в пубертета може да ти спре растежа. чувал съм, че клеака спежиално е по добре да не го правиш ореди 21. пражнениа които натискат гръбнака на долу могат да спрът растежа.

PI

17.07.05
19:05

разтежа на човек си е заложен в него..едва ли упражнения като клека може да окожат толкова фрапиращо влияние...на ръста! :)

17.07.05
19:07

[quote author=“Pitt_Bull”]разтежа на човек си е заложен в него..едва ли упражнения като клека може да окожат толкова фрапиращо влияние...на ръста! :)

И аз така мисля. Най-вече разбира се ако се прави с добра техника.

поздрави

Фрапиращо не, но някакво могат и да окажат.
Ако си нисък например защо да губиш още един сантиметър(примерно)?

19.07.05
21:25

да не пускам нова тема искам да попитам дали тази програма за крака е добра
клек-4*10
бедрено сгъване-4*10
бедрено разгъване-4*10
футболист съм.четох че клековите са отлични упражнения за футболисти.

BR

21.07.05
17:25

абе няма такова нещо.растежа ще си го спреш евентуално ако правиш тежките тренировки на щангистите.от 4 серии в седмицата нищо не спираш.това е наи-доброто за крака.при всяка една тренировка се стимулира растежа.тогава се задеистват стреч рецептори и механизми и т.н.

21.07.05
17:31

Тази тренировка за крака я правя Вторник и Петък има ли някаква възможност да претренирам.
За седмица се събира 24серий с по 10 повторения аз мисля че е нормално според вас как е?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1