04.05.12
19:26
От 2 седмици съм на 3 дневен сплит, обаче си изкарах карта за 1 месец неограничен брой посещения и си мисля, че 3 дневен сплит е малко и трябва да го увелича. Чудя се с кой сплит ще стимулирам повече мускула и ще качвам ММ и следователно кои да започна.. Малко инфо за мен: 16г, стаж в залата 4 месеца, но спрях за извесно време.. сега отново започнах и направих още 2 месеца. Сплита мисля да е (4 дневен): Понеделник - Гърди; Втнорник - Гръб; Сряда - почивка; Четвъртък - Крака/Рамо; Петък - Ръце (Бицепс+Трицепс); Събота - почивка; Неделя - почивка. Благодаря предварително, за отделеното време! :)
04.05.12
20:29
Моя сплит е подобен но аз бих ти препоръчал ръцете да ги правиш в четвъртък за да имат повече време за почивка,защото при гърдите и гърба пак се натоварват
04.05.12
20:33
казано от tomboxer на 04.05.12, 19:26:
От 2 седмици съм на 3 дневен сплит, обаче си изкарах карта за 1 месец неограничен брой посещения и си мисля, че 3 дневен сплит е малко и трябва да го увелича. Чудя се с кой сплит ще стимулирам повече мускула и ще качвам ММ и следователно кои да започна.. Малко инфо за мен: 16г, стаж в залата 4 месеца, но спрях за извесно време.. сега отново започнах и направих още 2 месеца. Сплита мисля да е (4 дневен): Понеделник - Гърди; Втнорник - Гръб; Сряда - почивка; Четвъртък - Крака/Рамо; Петък - Ръце (Бицепс+Трицепс); Събота - почивка; Неделя - почивка. Благодаря предварително, за отделеното време! :)
За този стаж и 2 дни са ти достатъчни, даже много.Кви са тия ръце в петък при положение, че това и бодибилдърите за състезания не правят такива неща.Бицепса го тренирай с гърба и то с едно упражнение максимум 2, даже ако не го тренираш изолиращо ще расте повече.Трицепса с гърди с 2-3 упражнения.Не ти трябват толкова тренировки, мускулът расте докато почива а при теб се обзалагам има доста да расте..
04.05.12
21:04
16 годишен + 4 месеца стаж + 4 дневен сплит = “мускОли”:))))
04.05.12
22:30
То по тази логика дай като си взема карта за 1година неограничено да се преместя да живея във фитнеса :D :D :D :D :D
казано от Georgi Ivanov на 04.05.12, 22:30:
То по тази логика дай като си взема карта за 1година неограничено да се преместя да живея във фитнеса :D :D :D :D :D
И аз това мисля да правя , дай да сме съквартиранти , аз ще спя на едната лежанка , ти на другата :D
За програмата : 3 дневен ти е най-добре за сега ,наистина !
05.05.12
13:03
Ако ги слушаш тях,до никъде няма да стигнеш...Не се безпокой 4 дневният сплит не е толкова лоша идея.Всичко ти зависи от храненето,добрият сън,упражненията и на последно място добавките...