Пролетна BB-Team сбирка в София

Здравейте,

Време е да утвърдим традицията на регулярните BB-Team сбирки и запролетим, направо залетим с още една. И така:

Кога?

13 май (неделя) 2012 година / 12:00 часа

Къде?

Борисовата градина (ето линк за конкретното място)

Какво ще има?

Ще има скара, евентуално 2 или 3. :) Ще има осигурени аксесоари за скарата, както и пособия за консумиране резултата от нея.

Какво да донеса?

Вземете със себе си мръвката, която желаете да хапнете, както и любимата гарнитура и напитка към нея. Може и друго, ако не ви се хапва месце. Може да се организирате соло, може и групово.

Всички банди са поканени - както ББ-тиймската, така и залата на Юли, LTL, Плевен, Пловдив, Варна, Бургас и др.!

Спортните мероприятия са по (у/до)говаряне! :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.08.12 10:37.

07.05.12
23:03

Обикновено на снимките не изглеждате много въодушевени :D

08.05.12
09:18

Щом няма да се тренира, аз ще дойда :) ;) .

08.05.12
10:40

казано от maria nikiforova на 08.05.12, 09:18:

и аз това си мислех :D :D :D

Мнението беше редактирано от Asteris на 08.05.12 10:41.

08.05.12
11:22

А така живейте в заблуда... или поне до неделя (giggle)

08.05.12
11:25

Няма да се тренира ли (devil) (devil) (devil)

Мнението беше редактирано от Витан на 08.05.12 11:25.

Тия пък, големите трениращи, стига сте нарушавали обществения ред :D

Спортът е по желание и по самочувствие... останалите ще възстановяваме водния и азотния баланс... (sun) (muscle)

08.05.12
13:45

За трениращите ще направя нещо сладичко. Последния ми хит: ябълкови курабийки с брашно от лимец :) . Някой ще тръгва ли от кв.Левски, Сухата река или Подуяне? С кола де, да ме вземе пътьом...

Мнението беше редактирано от maria на 08.05.12 13:48.

Язък:( този път ви изпускам...

Чудесна покана, но за съжаление Бургаската група няма да можем да се включим. С нетърпение очакваме магистралата. Пък и  е лято елате вие при нас :).

С удоволствие ще се присъединя :)

А за Бургаска лятна сбирка съм с двете ръце. Страхотна идея :)

09.05.12
19:05

1.Някои има ли желание да се чакаме на спирката Орлов мост, че Борисовата градина не ми е много позната?

2.Някои ще идва ли с кола да го помоля за една услуга?

3.Ако на някои му се намира футболна или волейболна топка можем да поразпуснем...

4.Има ли план, ако вали?

09.05.12
19:07

казано от gips на 09.05.12, 19:05:

1.Някои има ли желание да се чакаме на спирката Орлов мост, че Борисовата градина не ми е много позната?

Ако идваш от Надежда, може и направо заедно :D Ако не - Орлов мост е супер :)

09.05.12
19:12

казано от maria nikiforova на 08.05.12, 09:18:

е щом няма да се тренира аз за какво да идвам :D

Вероятно ще съм с кола, да.

3.Ако на някои му се намира футболна или волейболна топка можем да поразпуснем...

Волейболна топка ще има от мен...

10.05.12
11:58

4.Има ли план, ако вали?

2 - аз съм също с кола ;)

3 - мислех си за фризби? /пак става за разпускане/

4 - и аз си мислех за това ако вали какво ще правим? :)

Ако вали ще се къпем! Носете си и сапунчета и шампоанчета! :D

казано от Aktrisata на 08.05.12, 21:27:

А за Бургаска лятна сбирка съм с двете ръце. Страхотна идея :)

Не сте пожелали не сме го организирали :).

П.П. Стискаме палци за добро време и чакаме снимки :).

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 11.05.12 07:43.

казано от Ралица Цолова на 10.05.12, 12:19:

времето в неделя

Това е понеделник. :)

Надеждите ни са, че за неделя го дават с променлива облачност и дори да завали, да е епизодично.

казано от Димитър Михайлов на 11.05.12, 08:17:

казано от Ралица Цолова на 10.05.12, 12:19:

времето в неделя

Това е понеделник. :)

Надеждите ни са, че за неделя го дават с променлива облачност и дори да завали, да е епизодично.

Вчера показваше неделя, вероятно алгоритъмът прибавя съответния брой дни от момента на цъкането.

Мъдър url. :)

П.П. Молба и за владеещите фотографията да си вземат апаратите.

Еххххх.... Сбирки.
С кебапчета...
Лошо. Това му е лошото че вече не съм софианец.
За Бургас верно може да се отсрамим, а Ванка :)

12.05.12
10:16

....

С малко закъснение... много благодаря за бързото и своевременно откликване на запитванията ми.
Малко по-късно през деня ще напиша точен час на срещата около Орлов мост, ако още някой реши да се присъедини

и да отправите една молитва за хубаво време

казано от D3BEP на 11.05.12, 09:56:

За Бургас верно може да се отсрамим, а Ванка :)

Можем ама ти си несериозен. Бургас е две улици на кръст, пък по често те виждам по телевизора отколкото по улиците :D

При настоящите метеорологични условия (валя преди малко) надявам се организиращите да разбират, че най-вероятно баира от езерото с лилиите до обелиска ще е подходящ за кални борби и стигането до мястото на събитието ще е много кафява история :) С оглед на което - ще има ли пералня за обувки? :D

13.05.12
09:58

Има вятър, но все пак ще взема двата федербала и суровото месце :D Скарата остава, нали?

Мнението беше редактирано от Asteris на 13.05.12 09:59.

Скарата остава, както и надеждите, че няма да ни вали. А каквото и да е времето, събралите се готини хора ще го преборят. :)

Знаех си, че изпускам! (nod)

13.05.12
20:25

И аз не сколасах баси!!!

Гот е било.

13.05.12
20:33

Хахах, мисля, че всички тролове може да се преклонят пред мен, може ли да съм такъв ОРК!!! Хахахах

казано от Puppy на 13.05.12, 20:33:

Хахах, мисля, че всички тролове може да се преклонят пред мен, може ли да съм такъв ОРК!!! Хахахах

Нали ти казах днес за изнизването и колектива (devil)

13.05.12
21:01

Ето малко и от мен
Хаха, Тръне, викащ да се подготвя следващия път, ама то много голям тоя колектив, сериозни тренировки си трябват.
Иначе сега си мисля колко добре щях да стоя на снимката на Десо и Иглика, където са се прегърнали... (devil)

13.05.12
21:13

Добре се получи. Приятна компания. Стабилна храна. Времето също беше в наша полза.

На тия дето не дойдоха - не знаете какво изпуснахте  (devil)

HE

13.05.12
21:18

Баси на, какво почетно разстояние седите от мацките, а те не изглеждат зли предполагам, че и не хапят /освен ако ги помолите/ :D :D :D

13.05.12
21:29

тя скарата като стана готова и мацките сами дойдоха :Д

13.05.12
21:45

Ехх, супер сте си изкарали. Браво :))))))))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1