06.05.12
01:38
Здравейте аз съм на 20 години 1.80 височина 71 кг.(може да се каже че нямам много мазнини) Въпроса ми е дали е подходящо лостовете да комбинирам веднъж седмично със зала, през който да правя клекове и др. упражнения за крака и мъртва тяга с цел качване на мускулна маса и стягане на цялото тяло. Най вече ме интересува дали е подходящо да правя клек и мъртва тяга в един ден. Като цяло имам много малак опит. Ходил съм 3 месеца на зала и упражнения горе долу ги мога. Приемам всякакви съвети от по напредналите :П. Знам че ми е късно сега да се захващам със тренировки но по добре късно отколкото никога ;)
извинявам се ако темата ми не е на място но за пръв път пиша в сайта.
Да, подходящо е.
казано от venceslav venceslav на 06.05.12, 01:38:
Знам че ми е късно сега да се захващам със тренировки но по добре късно отколкото никога ;)
:D
Това пък от къде го измисли?
06.05.12
12:48
Като съм чел форума съм останал с впечатление че колкото по рано почнеш толкова по големи и бързи резултати ще постигнеш. Повечето ми познати които са видимо нацепени са почнали да тренират от 7 8 клас
Мнението беше редактирано от venceslav venceslav на 06.05.12 12:49.
Резултати се постигат сравнително лесно. Идеята е да ги задържиш, като това тренировките ти станат начин на живот.
08.05.12
17:57
Да ясно ама да правя ли мъртва тяга и клек в един ден или да не правя :D проблем ли е че и двете упражнения напрягат много кръста
08.05.12
18:08
Какъв е проблемът веднъж да е тяга, а другия път да е клек?
А какъв е проблемът клекът да е преден?
08.05.12
19:41
т.е. да ги редувам през седмица ли и мъртвата тяга в такъв случай с какво да я комбинирам :P
09.05.12
15:24
измислих го една седмица тяга с рамене другата клек с рамене останалото време лостове. мерси за отговорите ;).
09.05.12
16:52
казано от venceslav venceslav на 09.05.12, 15:24:
измислих го една седмица тяга с рамене другата клек с рамене останалото време лостове. мерси за отговорите ;).
Каква е идеята зад това раменете да се тренират непрекъснато? Или те на лостовете не участват може би?
10.05.12
00:30
Имам чувството че не участват много в кофичките и набиранията. Поне не и страничните рамене(ако изобщо има такива). А стойката на ръце(с главата надолу) все още ми е прекалено трудна.
10.05.12
10:14
казано от venceslav venceslav на 10.05.12, 00:30:
Имам чувството че не участват много в кофичките и набиранията. Поне не и страничните рамене(ако изобщо има такива). А стойката на ръце(с главата надолу) все още ми е прекалено трудна.
Аха, разбрах. Лостове = кофи и набирания. Ясно.
10.05.12
15:16
засега само това мога да правя. След няколко месеца ако успея да натрупам малко сила и маса ще се пробвам да мина на следващото ниво, ако не ще продължавам да досаждам на хората по форумите и така.