Тренировката на Арнолд!

10.05.12
22:30

Здравейте,понеже обичам да чета много списания за бодибилдинг попаднах на нещо много интересно което искам да опитам,но преди това бих искал да ми кажете вашето мнение и гледна точка.
Да в статията пише,че така е тренирал Арнолд правел е в супер серии Гърди/Гръб О.о
Сега ще ви кажа и програмата му!

1.Изтласкване на щанга от тилен лег    1 загряваща серия с 15 повторения
след това следват още 5 серии  10,8,8,6,4 с тези повторения

в супер серия с

Набиране на лост с широк надхват (зад глава)    5 серии с по 10 повторения

2.Изтласкване с дъмбели от полулег  5 серии  10,8,6,6,4

в супер серия с

Набиране на лост с тесен надхват  5 серии 10 повторения

3.Флаис с дъмбели  5 серии  10,8,6,6,4

в супер серия с

Гребане с Т щанга  5 серии  15,10,8,8,8

4.Кофички на успоредка с  право тяло  5 серии  15,10,8,8,8

в супер серия с

Гребане с щанга от наклон  5 серии  10 повторения

5.Гребане на скрипец от седеж  5 серии  10

в супер серия с

Пуловър с дъмбел  5 серии  15 повторения всяко

Това е програмата!Да това е Арнолд все пак вземал е всякакви стероиди и боклуци може и за това да е тренирал така тук в статията пише,че тренираики гърба получаваш допълнителна сила!Ако имате желание мога да ви снимам статията и да я прочетете подробно :)
Бих искал да постват само хора които имат какво да кажат а не само да се спами! :) И да ви питам ние можем ли да я прилагаме в залата тази тренировка или просто ако не вземаме добавки и други неща за въстановяване просто да не се пробваме?

В младежките ми години съм я пробвал и имаше видима разлика след нея. Само не съм сигурен за кофите дали не бяха както го има на снимки - наведен, иначе другото си беше както си го написал. Другата промяна, която направих, бе на флайса - не падах на 4 повторения, че трябваше да слагам повечко кила, а не ми се рискуваше, затова на флайса пусках 15,10,8,8,8.
Тогава ядях каквото има и не съм вземал добавки, но пък бях в тийн годините, когато растеш като гъба, ако не се лишаваш от ядене.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 10.05.12 22:35.

10.05.12
22:37

Е ти откри топлата вода. Нормална програма, навремето всички са тренирали така, не само Арнолд, и сега доста хора го правят.
Само си забравил да напишеш, че горната програма се изпълнява 3 пъти седмично ;)
Между другото, и аз момента тренирам гръб и гърди заедно.
Ако питаш дали можеш да приложиш точно тая програма, както е написана - не, не можеш, щото не си Арнолд, нямаш неговия стаж и не си на неговото ниво.

Мнението беше редактирано от Петко К на 10.05.12 22:38.

10.05.12
22:44

Аз ако реша да взема стероиди Арнолд пасти да яде,но не пия добавки на 17 години съм 2 години стаж имам знам всяко едно упражнение как се изпълнява въпроса е да я приложа не 3 пъти седмично а веднъж :) предполагам ще действа или да опитам?

Да храня се доста стабилно не се лишавам от повечето неща! :)

Мнението беше редактирано от Емил Тодоров на 10.05.12 22:45.

казано от Емил Тодоров на 10.05.12, 22:44:

Аз ако реша да взема стероиди Арнолд пасти да яде,но не пия добавки на 17 години съм 2 години стаж имам знам всяко едно упражнение как се изпълнява въпроса е да я приложа не 3 пъти седмично а веднъж :) предполагам ще действа или да опитам?

Да храня се доста стабилно не се лишавам от повечето неща! :)

Пасти не знам, ама гледам ти е изял препинателните знаци...

10.05.12
22:49

Ти да не си ми даскал по български?Тук пиша по бързо и за това изпуснах точката!Ако искаш да ти донеса есето ми по български да го провериш?

И с това пасти да яде имах предвид,че в наши дни има много по сериозни химикали от колкото на времето и можеш да станеш звяр за буквално месец! :)

Мнението беше редактирано от Емил Тодоров на 10.05.12 22:52.

10.05.12
22:54

“Тук пиша по бързо и за това изпуснах точката”
Ако беше само точката...

DE

10.05.12
23:39

Няма тяга,няма клекове все упражнения за крака.Колегите горе са прави не им се ребчи :)

11.05.12
00:41

Това ми се струва като Първи ден от тридневен сплит.
1. Гърди и гръб
2. Долна част
3. рамо ръце
Естествено има и варианти де. Рамото да е ш ден едно примерно.
Винс Жиронда е ползвал подобни. Поликуин също има подобни разделения - виж примерно German Volume Training
10 упражнения са доста. Може да се намалят на 6/8 според стажа и възстановяването.
Правил съм нещо подобно на german volume training, но с по-малък обем (с цел по-големи тежести и качване и на сила) - работи.

с Арнолд не смеят да се сравняват и да прилагат едно към едно тренировките му дори и днешните профи билдери със супер модерните химикали. ама щом Емил Тодоров казва, че ще скрие Арнолд в задния си джоб и то за месец... без думи.
иначе за схемата на суперсерии гърди-гръб, и аз съм я чел тази на Арнолд, и съм я пробвал, но променена според възможностите ми. добре се чувствах, разчупих временния застой в който бях и имах прилични резултати. но пак казвам, буквално да се следва нещо от Арнолд или от другите големи имена е малко пресилено според мен. дори Дориан е казвал че не следва плътно всяка схема и утвърдена програма а я променя и развива според себе си

Мнението беше редактирано от Цветелин Домушки на 11.05.12 13:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1