Въпрос относно оформяне на гърдите

10.05.12
22:55

Здравейте  та въпроса ми е упражнение  с което да си оформя гърдите . Преди да кажете че е до ген бях чел в един анг. форум за подобно решение на моя проблем със някакъв фаил които иска пари та на снимката сум оградил часта която искам да се оформи не искам да имам дупка а да са свързани гърдите  много ще съм благодарен ако ми помогнете  :)

Темата беше редактирана от petur ivanov на 10.05.12 22:57.

Флайс,Кросоувър,Пек-Дек,Флай Прес..избери си :)

10.05.12
23:12

хмм нещо което да може да се практикува на стреет фитнес  като опражнение и мерси за бързия отговор

Мнението беше редактирано от petur ivanov на 10.05.12 23:15.

11.05.12
12:31

Колкото и да не искаш да ти го кажа, то си е до ген. Когато понатрупаш повечко мускулна маса в гърдите, ще видиш, че това разстояние ще си остане. А относно упражненията за гърди, има много разновидности на лицевите опори, които можеш да изпробваш.

11.05.12
13:12

На вътрешната част най-добре акцентират пек-дек и флайс но на порталния скрипец а не с дъмбели

11.05.12
13:45

мерси много на всички

Прави лицевите опори с тесен хват :) Удрят трицепса и вътрешната част на гърдите.

11.05.12
19:34

точно тая дупка няма как да запълниш или скриеш ... освен, може би, с операция. колкото и маса да качиш, залавните места на мускула няма да се прменят

12.05.12
14:50

казано от Александър  Илиев на 11.05.12, 14:02:

Прави лицевите опори с тесен хват :) Удрят трицепса и вътрешната част на гърдите.

Мдам.. Май на лостове това е което можеш да направиш - диамантени лицеви опори.

12.05.12
19:46

кофи с акцент на гърдите. Отваряш малко лактите.. или просто намери малко по широка успоредка

18.04.13
17:59

прави флайс с дъмбели на полулег и гледай да го изпълняваш правилно и бавно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1