Тренировка на открито гр. Бургас 09.05.2012 г.

07.05.12
19:43

Дата: 09.05.2012 г. (сряда)
Място: Двора на ПМГ, гр. Бургас
Час: 18:00

Комплекса ще е особенно тежък затова за сряда хубаво си поченете, а в сряда си отделете достатъчно време. Също така моля в деня на изпълнение на комплекса да внимавате с храната :).

Здравейте, малко закъсняхме с репортажа, но тези дни малко под пара е всичко.
За съжаление в сряда нещата не се случиха както ми се искаше, бях се приготвил за тренировката даже се измъкнах по рано от работа и понеже нали съм фит :D, реших да отида с велосипеда. Избутах го до близката бензиностанция напомпих гумите качвам се и хопп веригата падна, нагласих я падна пак, нагласих я и се строши движението започна да трака да скърца и това елиминира възможноста да отида на тренировката.
Звъннах на Васко и дадох леки указания с молба да бъда извинен.
Събрали са се Васко, Енчо, Петър, Калоян и Кирил като за късмет е минала Алина за да се видим, но е останала за да ме замести като дежурен фотограф :)
Избрания комплекс бе Хелоуин варианта за средно напреднали а именно:

Средно напреднали
25 клека
25 лицеви
25 хоризонтални набирания
25 повдигане на изпънати крака от вис
50 клека
50 лицеви
50 хоризонтални набирания
50 повдигане на изпънати крака от вис
75 клека
75 лицеви
75 хоризонтални набирания
75 повдигане на изпънати крака от вис

Съответно резултата е:

Енчо 28 мин 05 сек
Петър 35 м 53 с
Васко 37 мин 00
Калоян 50 м 00с
Кирил 52 м 42 с

Секундант и фотографчик Алина :).
Не съм бил там не съм следял колко са чисти повторенията, но определено Енчо много ме изненада и то приятно. Следва нещо по брутално :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1