Малко проблемче с коремче!!!

EN

20.07.05
08:46

1-во ЗДРАВЕЙТЕ на всички, не съм писал сигурно от има няма 1 год. :)  :oops:  :oops:  :oops:  Е как да не е срам ме е!!!

2-ро по въпроса:

За тази годинка, понапреднах  :P, сачо че и коремчето ми попорасна, сега както се сещате идва моренце и трябва да го поизчистя, само че не ставааааа...
Не папам хляб, пържено, сладко, заебах и БИРАТА  :x , ама не, не спада бе мама му заковало си е 90 см. и тва си е... Правя коремни, тичам (през ден по около 4 км.), но НЕЕЕЕ, само дето го постегнах с тия коремни, само че отгоре си има стабилно пластче сланинка  :P
Някви идеи за тва как да го посмалим??? Абе има нема 5 см. само  :roll:

P.S. Специални поздрави за:

Sax-O-Matic (в момента познат като: dimitar.mihaylov )
Image (в момента познат като: Vladimir.Nedkov )
Vanisher
Eclipse
Emil_mlo ( тва момче, като го видях първия път и разбрах на колко год. е щях да падна от масата, сигурно още си наедрял, а Емо??? )

... и естествено на всички други, за който не мога да се сетя сега  :wink:

RE

20.07.05
12:19

то хубо си ги спрял тея неща ама не ти знаем мерки и нищо най важното е като ще махаш мазнини да имаш достатъчно протеин ..защото ще ти се наложи да намалиш въглехидратите до 1,0 или 1,1 грама на КГ телесно тегло и пак тичай 3-пъти седмично (сутрин на гладно).
Протеина да е към 3 грама на КГ телесно тегло това е най-важното - ДИЕТАТА.Коремните преси на свалят мазно те стягат корема както си забелязал :)

BA

20.07.05
19:02

вземи си фет бърнър ако е голямо... или Л-Карнитин ако е само за изчистване!

21.07.05
00:41

мда и мини на НВД (1 въглехидрат на 1 кг телесно тегло)
отрицателен калориен балан ( дневни нужди - 500калории)
кардио в нетренировачни дни
и тва е аре късмет  8)

21.07.05
20:32

л-картините вредят ли обеснете ми как работят аз тренирам здраво корема но имам да свалям малко и ако това 6те ми помогне обеснете ми за тях от каде мога да си ги набавя какав е процеса им как се приемат и таи нататак слушал сам и преди за тях ама ми казаха че се получава ефекта на ио ио ? вярно ли е ? И как да си измервам ваглихидратите които приемам ако може да ми обесните и това значи на 15 години сам 177-9 правя кардио и коремни преси тренирам си в домашни ословия това предварително ви благодаря

а забрави тежа и 66 килограма имам малко мазнини около корема целта ми е да орелефя корема

21.07.05
21:17

Никой няма да ти обясни неща, обяснявани хиляди пъти из форума или на сайта, по - добре поразгледай и чети. Нещата трудно се обясняват с две думи, ти дори не знаеш какво е това въглехидрати. При 66 кг на тоя ръст и тези години, не чистенето на мазнини трябва да ти е приоритет, а качването на мускулна маса.
Само една подсказка - с трениране на корем мазнини от там няма да изчистиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1