10.05.12
02:18
Здравейте, казвам се Веселина, на 20 години съм и от скоро започнах да тренирам. Реших да се занимавам със спорт, защото до сега водих най-нездравословния начин на живот, който можете да си представите и просто не се чувствам добре. За сега върви добре - почти спрях цигарите, не пия газирано, не ям сладко, тесто и още куп боклуци. За 2 седмици успях да сваля 5 килограма с фитнес и диета. Започнах с кардио първите 2-3 дни (колело, степер и пътека).
Висока съм 160 см.
Килограми - 60
талия - 70 см
ханш - 99 см
телесни мазнини - 23.35% (множко са, знам)
Тренировъчната ми програма е от 6 дни в седмицата. Всеки ден правя упражнения за всички мускулни групи включително по около час кардио. Смятам да е така 1 месец, след което ще започна по програма. Храната е сведена до минимум. На ден ям по веднъж, ако се сетя по 2 пъти, не чувствам особено силен глад и мисля че добре го понасям. Ям плодове, салати (без олио и всякакви мазнини естествено). Понякога ям по 2 яйчени белтъка, хляба тотално е изключен от менюто, а за сладко и дума не може да става. Въпреки, че ми е малко рано пия и хапчета за отслабване. Термо Х на Скайтек са хапчетата. Слаби са като продукт, но мисля че като за начало са добре. Е това е от мен за сега, пожелайте ми успех :)
Добре дошла от мен!
Първо искам да ти кажа, че искрено се надявам това да не е само за лятото, а за цял живот.. хубаво е да спреш цигарите и всички други ненужни неща, които само вредят и не носят никаква полза както на самата теб така и на околните. :)
Относно програмата ти ... ако тренираш всички мускулни групи в един ден то задължително имай почивка между тренировките, за да могат да се възстановят мускулите.. все пак в залата даваш само стимул на мускулите и мазнинките, другото се постига с яденето колкото и фантастично да звучи. И един час кардио е напълно излишно, най-добре прави ХИИТ тренировки.
Аз лично не одобрявам човек да се храни по 1 или два пъти, но имаше един такъв режим .. за него някой който го е опитвал предполагам ще ти каже. Но дори така храната трябва да е качествена, а тя няма да е само с 2 белтъка, плодове и зеленчуци. Най-добре вкарай месо, риба, мазнини /сирене, кашкавал, зехтин, маслини/ ориз и картофи по-рядко щом искаш да сваляш.
И даа зарежи ги тези хапчета за отслабване няма да ти помогнат, ще ти изсмучат парите, а с тези пари по-добре си купувай горе изброените храни. :)
Тук сме да се научим да се храним преди всичко здравословно за това не отбягвай храните .. винаги може да включиш нещо в режима стига да знаеш по кое време. {тук не включвам чипсове, вафли, кроасани и т.н.т}
Мнението беше редактирано от Ellie на 10.05.12 06:21.
10.05.12
06:47
казано от Весито Г на 10.05.12, 02:18:
Храната е сведена до минимум.
Невъзможно е да говорим за здравословен начин на живот докато това нещо е в сила. Липсата на глад не е знак, че понасяш режима добре, а на нещо не особено благоприятно за теб.
Нямаш нужда от 6 тренировки седмично - нито си готова за това, нито тренираш достатъчно качествено, нито пък е наложително. На мнение съм, че 3 читави тренировки са съвсем достатъчни за теб на този етап.
10.05.12
15:06
казано от Весито Г на 10.05.12, 02:18:
Тренировъчната ми програма е от 6 дни в седмицата. Всеки ден правя упражнения за всички мускулни групи включително по около час кардио. Храната е сведена до минимум. На ден ям по веднъж, ако се сетя по 2 пъти, не чувствам особено силен глад и мисля че добре го понасям. Ям плодове, салати (без олио и всякакви мазнини естествено). Понякога ям по 2 яйчени белтъка, хляба тотално е изключен от менюто, а за сладко и дума не може да става. Въпреки, че ми е малко рано пия и хапчета за отслабване.
По-сбъркан план не бях срещала скоро. Веси, БЪРЗО! - ОСЪЗНАЙ СЕ!
Ако искаш резултати, бъркаш начина.
1. Не тренирай 6 дни седмично. 3-4 силови тренировки за отделни мускулни групи всяка + 2-3 пъти половин час кардио в дните без силова.
2. Храната - до минимум?!!! И очакваш стегнато тяло?! То изисква направата на мускули, а те- богата и разнообразна храна, която определено не се изчерпва с плодове и салати. Яж месо, млечни продукти, зърнени продукти, ориз, картофи, ядки, плодовете и зеленчуците са само добавка!
3. Яденето веднъж на ден забавя метаболизма по много жесток начин, което само ПРЕЧИ на отслабването. 4-5 пъти дневно.
4. Няма нужда да изключваш хляба! Кой те излъга, че е вреден?!! Просто гледай вечер да не прекаляваш с въглехидратите.
5. Хапчетата за отслабване са не по.малко ужасна грешка. Просто ги спри, всякакви изкуственяци и химии, каращи организма ти да се държи по определен начин, предполагат доста силно и вредно въздействие върху него.
В заключение ще те помоля, Веси, да не си мислиш, че само те критикувам. Радвам се, че има нови и нови хора, целящи подобрение във вида и здравословното си състояние. Поздравления за това. Само че наистина ми става кофти когато виждам, че някой е тръгнал по грешен път и искрено се ядосвам, че няма да му се получат нещата не от друго, а от неинформираност. И аз съм страдала от същата тази неинформираност и съм творяла откровени глупости, та навярно това ме кара сега така разпалено да се опитвам да променя намеренията ти. :)
пОздрави
Не ме нападайте де. Ако бяхте прочели правилно щяхте да видите, че в момента отслабвам и за това храненето ми е такова. Щом достигна желаните килограми ще го нормализирам, а се чувствам идеално, не съм изтощена, гладна, отпаднала или нещо подобно. След обилното хранене с всевъзможни вредни, мазни и калорични неща, диетата ми действа пречистващо и е чудесно. Дори съм по-енергична от нормалното. Колкото до хапчетата не знам колко от вас си направиха труда да ги погледнат в интернет, но това е възможно най-безвредния вариант на хапчета за отслабване. Главната им съставка е кофеин и витамини. Общо взето ми дават сила за сметка на това, че не ям. Л-карнитина е в малко количество. Колкото до това, че съм неинформирана... без коментар. Според теб бих ли тръгнала да правя нещо, ако не знам за какво става дума. Ако ти си го правила, то си е за теб. Достатъчно съм вредила на тялото си 20 години, смятам че му стига. Написала съм домашното си спокойно. :)
Не само че нямаш представа какво правиш, но дори си поела възможно най-безумния и деструктивен за тялото път. Не е ясно от какви източници черпиш информацията си, но очевидно нямат никаква връзка с идеите за здравословен живот.
Но пък си вярваш...
Успех ти желая, твърдоглавието и ината се оправят с опит. Лошото е, че с реалните физически последствия и лекарите може да не се справят.
казано от Весито Г на 11.05.12, 00:31:
Според теб бих ли тръгнала да правя нещо, ако не знам за какво става дума.
Ами 99% от хората го правят винаги и постоянно :D
На мен ми е интересно едно нещо, което се случва 99 % от случаите.
Даден човек си поства намеренията за диета и трениране - 5 човека му се включват, които му казват, че начинът не е правилен и нито един, че е правилен. Супер ми е интересно как в почти всички случаи, човекът решава, че не той греши, а всички тези, които му се включват? То вярно, че е модерно всеки да върви по свой собствен път, да разбива оковите на масовото втълпяване, да открива топлата вода един вид... Е, да, ама не всеки 2-ри е Айнщайн...
11.05.12
01:17
Мен не ме бива в математиката, но на база скромния ми опит (който Е доста горчив по отношение на диетите) мога с учудваща точност да пресметна кога
а. ще се натъпчеш с бомбастично количество вафли или баници или и двете
б. ще ти увисне кожата
г. ще прекалиш с отслабването и после ще се чудиш как да задържаш и да оправиш развален метаболизъм
д. ще се разболееш от синдрома на “бг-мама-фиданки-сладуранки”, търсещи чудотворната комбинация за топене на мас. Цял живот :(
Много сме били там, споко.
Гладуването на плодове и зеленчуци така и не разбраха някои хора, че е полезно само за лекуване на болести (махнах си киста на яйчника, излекувах акне с продължителни пречиствания), а Не за отслабване. Отслабването е резултат от продължителни усилия(седмици, месеци, години докато един ден просто всичко ти стане начин на живот ) за :
1. намаляне количеството на храната
2. изчистане на качеството на 80-90% , не 100%
3. повече дневна актвност
4. развиване на спортна култура чрез целенасочени тренировки ( като тази точка е фактор само за готиния вънчен вид и поддържането, най-основното за топене на мас се съдържа в 1. до 3. )
Ти решаваш :)
Успех.
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 11.05.12 01:19.
Така, благодаря за загрижеността, но за трети път казвам, че това хранене ще е за не повече от няколко седмици. После всичко )е си дойде на мястото (и хляба, и месото, и картофите и т.н.). Но тъй като нямам намерение да се карам с никой, пфосто ще помоля нещо всеки един от вас, които така враждебно ме атакувахте. Молбата ми е всеки (ако не ви затруднявам) да ми напише примерно меню подходящо за мен, та да видя точно къде греша. Мерси.
11.05.12
06:31
Никой не те напада, но и с тези свои идеи няма как да получиш одобрение от човек, с поне елементарен опит и познания. Пътят към здравето и приятната визия НЕ минава през хранене, сведено до минимум. Тъй като аз съм един от агресивните нападатели, мисля да спра с “атаките” и да те оставя сама да стигнеш до правилния път (като подход и начин на разсъждение). Витан ти е казал много хубави неща.
казано от Весито Г на 11.05.12, 03:31:
...това хранене ще е за не повече от няколко седмици. После всичко ще си дойде на мястото (и хляба, и месото, и картофите и т.н.)...
Всичко ще си дойде на мястото... права си - после ще се върнеш там, от където започваш днес. Въпрос на избор.
Аз ти предлагам да прочетеш няколко дневника от началото, защото повечето тук сме тръгнали по твоя път, но сме избрали правилната посока. А ако не ти се чете просто послушай хората които ти писаха, защото всичко до тук е на 100% вярно. Гарантирам ти, че ще видиш много по-хубав ефект в огледалото ако се ХРАНИШ и спортуваш отколкото когато НЕ се храниш и спортуваш. :)
И съм сигурна, че ако започнеш да ядеш ще имаш много енергия и тогава ще разбереш, че сега си изтощена. :)
После да не плачеш...
Тея -5кг ще станат и -8, мазнината ще си седи, мускулът ще гори... ако не си чувала за хормонален дисбаланс, ще чуеш, защото и това ще те достигне. Ще си мазна с слаба - Класика!
Това, че ти казваме истината директно, не значи че сме враждебно настроени и че те нападаме.
Ако искаш да чуваш само хвалби, комплименти и окуражаващи постове, тогава да знаеш, че не си в точния форум :D
Не се сърди като цяло, всеки един от коментиралите темата ти са от хора с опит и са практикували достатъчно за да ти говорят така...
С добро са опитвали, с лошо...просто наистина много хора не приемат съвети...
От мен :
- тегло няма да свалиш с глад, може малко вода...ти мускули нямаш(предполагам, извини ме). Не ти знам тренировките, но ако си фен на кардиото, може маааааааалко мазнинка да замине покрай водата, но не е сигурно:)
- тялото ти няма да може да свръхвъзстанови, защото ти не го храниш с качествена храна...и ще складира...познай какво и къде:)
- после “като си дойде всичко на мястото”, което мясти ти описваш с хляб и картофи...ще си залиняла без капчица енергия...и ще гледаш огледалото и ще главоблъскаш...
- ще се врътне два-три пъти цикъла...ще има драми...и накрая ще зае..ш всичко...и си оставаш скини фат с цикъл на 3 месеца...
Докажи, че няма да стане така...
Мнението беше редактирано от slavko на 11.05.12 13:24.
С глад нищо не става,аз съм потърпевша от глупаво гладуване,и какво постигнах с това,съсипах си не само здравето,ами и тялото,дори сега изглеждам по- зле от преди
Хората ти дават съвети,опитват се да ти помогнат,но те не искаш да слушаш
Все едно,живота си е твой,ама трябва ли да осъзнаеш грешката си то трудния начин
Много ще съжаляваш после
Мнението беше редактирано от aly art на 11.05.12 10:48.
Иска ми се, да започна аз да ви доказвам. Като за начало изглежда, че голяма част от вас не знаят на какъв принцип функционира тялото на човек. Подобни коментари от рода на ‘слабата мазна жена” са излишни. Човешкото тяло складира мазнини да може в един етап на недостиг на хранителни вещества да се храни от тях. При една активна тренировка, тялото няма от къде да захрани мускулите, за да ги възстанови освен от мастните натрупвания. По вашата логика дайте да не ядем, за да може да направим мускули след като мазнините очевидно не ни трябват. Мисля, че е добре известно как се сваля мускулна тъкан. Относно коментарите свързани с хормонален дисбаланс. Искам да попитам @Puppy знае ли причините за хормонален дисбаланс. Като за начало се появява при жени с нарушен баланс на естроген и прогестерон. Смятам, че ако момичето няма проблеми с щитовидната жлеза и с производството на тироксин няма основание за хормонален дисбаланс. Обикновено такова нещо се получава в периода на менопаузата и при тинейджърите, а смятам, че на 20 години е малко късно за тинейджър и рано за менопауза. От това, което прочетох аз не останах с впечатлението, че тя стои гладна. Ако човек се чувства добре той няма изгода да лъже. Относно използваните хапчета за отслабване. Това е продукт със сто милиграма Л-карнитин на таблетка. Надявам се по-запознатите от вас да знаят какво смешно количество е това. Човек би могъл да отслабне значително само с приемането на голямо количество вода. Моля ви не говорете глупости.
Аз се почувствах тотално просветлен.
Благодаря ти Мартине.
Аз няма да пиша повече тук, защото ще ми отнеме твърде много време...писано е достатъчно:)))
Успех на девойката!
Мартин Ч, а ти кой беше :) ?
Свери си източниците и да ти каже Пупито много добре знае кое на какво се дължи ;)
Аз съм жена, ти си мъж, остави на мен да знам кога при нас жените се получава хормонален дисбаланс.
@Puppy, аз те виждам колко знаеш с 20% мазнини се наричаш човек, който знае? Не бери грижа за източниците ми. Спрете с коментарите и сарказма в тях.
Вие изобщо видяхте ли какво ви помолих?! Големи разбирачи, даже едно примерно меню не ми дадохте. И ако толкова се притеснявате да не умра от глад - недейте. Ако на вас ви трябват по 1 кг месо, 6 яйца, 9 шоколада и 3 кг картофи на ден, за да оцелеете, на мен не. Ако още някой иска да даде съвет - слушам.
Мартин Ч :D:D:D
И двамата имаме извоооод!! Ти виждаш колко процента мазнини имам, и аз виждам ти колко си прост.
Това се казва да сме квит!
Веси, ето ти няколко примерни менюта:
ВМ-НВД
закуска - 2 яйца
закуска 7:15 - парче овесен кекс ( мое производство, без захар, без олио, съдържа овесени ядки, кисело мляко, белтъци, тиква или ябълки)
закуска 10:00 извара
обяд 13:30 - свинско месо от бут със задушени броколи
след. закуска 16:00 - 1 яйце сурови ядки
вечеря 18:30 -19:00 омлет от 2 яйца на тефлонов тиган + извара + задушени броколи
Циклично/Воинска и т.н.
20:30 месо, ядки, яйца,салата
През останалото време на деня може да ядеш 1 шепа сурови ядки макс 1-2 ябълки и тва е, ако трябва да спазвам протокола 16 часа глад, тоест пиеш само вода.
За справка аз съм на горния варант и ме кефи, защото ми помага при тренировките с тежести и кондициите, които правя, пробваш и ще разбереш.
Мнението беше редактирано от Блажка на 12.05.12 00:01.
Здравей :) Недей да се палиш просто хората тук искат да помогнат.И при мен беше така в началото даже исках да си трия дневника .. смятаай .. много се бях изнервиха дори бях решила че искат едва ли не културистка да ме правят!? омг !? По въпроса за менюто мисля че РБД е най-добре ако си от тези,които не могат без сладко например или без плодове и т.н.Можеш за закуска да хапнеш яйце + 1 купичка кисело мляко с овесени ядки и малко канела за по-добър вкус,на обяд може някакво месо със салата или яйца/сирене/кашкавал варианти много, за междинно - мляко,ядки,плодове,извара, и за вечеря отново салата + месо/яйца/сирене.Изборът е твой :) Наистина това което хапваш е доста малко и няма да доведе до никакви положителни резултати.Ако ти се занимава прочети дневника ми в началото да видиш как ме хокаха после иди към средата и прочети как си докарах всичките проблеми,защото не послушах хората.Желая ти успех в постигането на целите ;)
11.05.12
21:17
Човек без никаква хранитена култура като въпросната Дама, т.е. начинаеща, не може да практикува правилно (физически И психически ) войнската диета. Просто не мисля, че това е добър старт в промяната на начина на живот. Също така ВМ-НВД е малко крайна. (лично мнение)
Едно равномерно балансирано хранене, което на първо време изключва боклуците и съблюдава калорийния прием, е наълно достатъчно.
Нали все пак целта е да не за..бе всичко след 2 месеца ;) Но пък може и да и се услади ВМ-то, зне ли човек :D
Веси, прочети мненията на всички, разгледай сайта и реши за себе си до каква степен и по какъв начин ще поемеш отговорност към тялото си. Все пак си е твое и ти решаваш :)
Само при избора кога как и защо да слушаш имай нещо в предвид : ” По плодовете му ще го познаете” :D :D :D В тоя сайт “ветераните” са с плочки на корема, перфектно изваяни тела и страхотна кондиция. В сайтовете, които подкрепят твоя метод, хората са с по 10-40 кг наднормено тегло и по 3-4 пъти минават през сваляне и качване на тия 10-40 кг с разни магически диети, глад и яко болка и в крайна сметка потвърждават тезата за гладната и дебела жена.
Колкото и да е учудващо, пътят към успеха тук е осеян с хапване на всички видове храни, че и на пица, сладолед и шоколадец от време на време. Пожелавам ти успех в начинанието :) и спирам и аз да пиша :)
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 11.05.12 21:20.
казано от Весито Г на 11.05.12, 19:02:
9 шоколада
Е, какво сега, и аз съм хора!! (giggle) Иначе оцелявай си, няма лошо. Пробвай с глад, после с преяждане. С безсмислени, хаотични тренировки. То от някъде трябва да се започне, все пак. Така и така съветите, които са ти дали /и които сама си поискала/няма скоро да ти се понравят, тъй като не съвпадат с това, което си си решила да направиш, по-удачно би било, може би, да седнеш и да почетеш. Хранене, упражнения, тренировки. Цялата тази информация е предоставена в сайта. И за финал една малка препоръка, лишена от всякакво заяждане - с храната вече е сторено, но не свеждай и мисленето до минимум.
12.05.12
00:08
На Веси: Ти защо изобщо искаш съвети?!! Изглежда си по-информирана от нас - оправяй се сама!
На Мартин Ч : Човек, ти сериозно ли. Заради такива като теб подобни заблудени хора си вървят в мъглата до внезапен челен удар с действителността.
На Мари А : ТОВА МИ ХАРЕСА!!!
На всички останали: Абе нали ние си знаем и си спортуваме и ядем :) НАЗДРАВЕ за ядящите повече от 3 пъти дневно!
12.05.12
00:21
Веске, тук във форума имаше една такава мадама като теб... И тя викаше “Не сте прави, чувствам се супер, ала-бала,” и изведнъж си е.. майката с нея. Спре и цикъла, черния дроб се е.а, гастрити, спрян растеж, косопад, а и либидо немаше. Че те видим и теб след 1 седмица. Аз отивам да си галя бицепсите и плочките! :*
За не знам кой път казвам, че това е само временно и НЕ го наричам здравословно хранене. След като сваля излишното ще започна да си хапвам от всичко, което сте изброили, спокойно. Колкото до проблеми с цикъла, черния дроб, гастрит, спрян растеж, косопад и либидо, трета седмица съм на диета и от такива не се оплаквам :). Тренировките ми не разбрах защо са хаотични...? Мис Файт, в грешка си. Искам съвети, в крайна сметка за това съм тук, но ми се струва, че някои малко преувеличават и не са много наясно какво точно искам. С примерното меню, което Пупи ми е дала ще свалям около 100г на 4 месеца. Аз по принцип не ям по толкова яйца на ден, какво остава като се опитвам да отслабна. Освен това съм тук и за подкрепа, а не да ми се нахвърляте като куче на салам. То вашето не са съвети, а конско. Явно с погрешни впечатления съм останала за сайта.
12.05.12
14:04
Хората ти дават съвети. Глада не води до отслабване дори може да напълнеш след като почнеш да ядеш нормално и да стане обратното на това, което искаш. Сега се чувстваш добре, но след време този стрес, на който подлагаш организма си, ще ти се отрази. Колкото по-често хапваш толкова по добре. Прочети малко из сайта има толкова много статии отностно храненето и дори за периодичното гладуването има. Всичко зависи от теб. Колкото и да ти поватарят хората, колко е вредно и как нищо няма да постигнеш толкова повече си втълпяваш, че не са прави. Обаче тук повечето имат опит в това, което правят и как се грижат за себе си. След време ще разбереш, че всико което са писали е вярно и ще съжаляваш, че не си направила необходимото на време. Просто ти искаш съвет и хората ти го дават, от тук натам зависи от теб самата.
12.05.12
14:16
А какво всъщност ядеш веднъж на ден?
казано от Весито Г на 12.05.12, 13:07:
Явно с погрешни впечатления съм останала за сайта.
Я отиди в бгмама, там всички ще ти адмирират мъченията, защото те освен глад и ябълки друго не знаят...
12.05.12
15:27
Мда, нека разгледа галерията на Мис Файт примерно, после да разгледа темата на японско чудо, където всяка се кълне, че минимум 10 кила падат за 3 седмици и че гарантира от собствен опит - поне 5 пъти е ставало при нея хахах (друг е въпроса що пак е в темата на японско чудо ). Та всеки си избира :Д
Всички сме били на 15, всички сме правили глупости, ама порасналите хора развиват мозъкос максимус с времето :D
Искам съвети, в крайна сметка за това съм тук
Напротив - искаш някой да ти каже, че това, което си подхванала, е правилно. Съвети вече демонстрира достатъчно ясно, че не приемаш.
За съжаление няма кой да те насърчи, така че се чувствай свободна да се набиеш в някой друг форум със сродни по идеи и интелект съмишленички.
12.05.12
16:06
За не знам кой път казвам, че това е само временно и НЕ го наричам здравословно хранене. След като сваля излишното ще започна да си хапвам от всичко, което сте изброили, спокойно. Колкото до проблеми с цикъла, черния дроб, гастрит, спрян растеж, косопад и либидо, трета седмица съм на диета и от такива не се оплаквам :). Тренировките ми не разбрах защо са хаотични...? Мис Файт, в грешка си. Искам съвети, в крайна сметка за това съм тук, но ми се струва, че някои малко преувеличават и не са много наясно какво точно искам. С примерното меню, което Пупи ми е дала ще свалям около 100г на 4 месеца. Аз по принцип не ям по толкова яйца на ден, какво остава като се опитвам да отслабна. Освен това съм тук и за подкрепа, а не да ми се нахвърляте като куче на салам. То вашето не са съвети, а конско. Явно с погрешни впечатления съм останала за сайта.
Споко,маци! Аз съм максимален пример,че с ядене и то много се свалят килограми.И аз като теб не вярвах,но ако прочетеш това,което аз прочетох сигурно ще разбереш защо с ядене се сваля.
Първо благодарение на яденето се засилва метаболизма,има граници и това,че ти се струва много вобще не ме очудва :) вече 4 месеца ям едва ли не като разпрана,а около мен всички са в потрес какво се случва.Била съм 5 години на какви ли не диети,хапчета,билки и пр.
Аз също като теб в началото реших,че ме нападат,а не ми помагат :) но не е така!
С правилно хранене,колкото и да ти е чудно сваляш килограми,които няма да качиш после за 1 седмица ;)
Храната в случая ме оправя,зашото аз тренирам с години,тичах по час и половина докато ядях само марули и пилешко,пиех успоредно фатбърнери и карнитин и НИЩО.А сега ям,ям и свалям :) Силови тренировки ти трябват,защото мускула се храни с мазнините.Ако тренираш както трябва няма да изгрубееш.Има адски много информация тук ,която просто ще трябва да прочетеш.Питай патило,а не старило.
Не се отчайвай,в правилният сайт си,само че не си стигнала до идеята.Давай смело,аз така си казах,така и така не се харесвам ще ям пък да видим и това чудо дали ще помогне... е,факт е :) Започвай да ядеш и успех!
п.п. Моята идея също беше да сваля първо и после да стягам :)
Мисля, че тя е опитната тук .. с много стаж в тренировките и храненето. С много знания. Тя знае какво прави и защо по дяволите ВСИЧКИ я лъжете? Не ви ли е срам???? Ужас.. оставете момичето с толкова храна сигурно ще стане цял мутант. ;)
Айде аз се опитах в началото да те подкрепя и да ти покажа правилния път, ама сега и аз ще те “нападна”, защото явно не разбираш какво правиш. :)
Ти си решаваш, но с това хранене сто процента ще си върнеш кг. после и ще започнеш от 0-та.
За жалост имам приятелка която е на твоето дередже само, че тя освен хапчета използва и чудотворни кремове. В началото на всеки месец тя е 53 кг и в края стига 58кг. и моля ти се ми обяснява как била отслабнала и как щяла да отслабва още ... с всекидневното и тъпчене на боклуци и после дерзания “ама аз искам да отслабна” еми набийте си го в главата, че освен ЯДЕНЕ ще трябва и АКЪЛ. ;)
А дааааааа и тялото има нужда от ЧИПС И СЛАДОЛЕД!!!
Приятно сваляне на мускули. Успех от мен.
Ех, Ели, твоя пост ме подсети за любимата ми фраза, която важи с пълна сила за този случай: То да беше х*й, да му го набиеш, ами то акъл...
казано от Puppy на 12.05.12, 20:25:
Ех, Ели, твоя пост ме подсети за любимата ми фраза, която важи с пълна сила за този случай: То да беше х*й, да му го набиеш, ами то акъл...
хахахаххаха ще ме умориш :D Адската ! :D
Пупи, айде само да спазваме добрия тон, а? Днес правя 3 седмици от както започнах диетата и фитнеса, свалила съм 6 килограма и (за ваша изненада) все още не съм умряла. :)