Как да не се отпусна на морето ?

20.07.05
20:29

Здравейте на всички :)
Имам малък проблем .Тъй като се занимавам горе долу активно с фитнес , не знам как да запазя формата си през времето когато съм на почивка . Дали ще са достатъчни лицеви и коремни за да ми поддържат формата ? Благодаря предварително .

SP

20.07.05
20:47

Не знам колко ще си на море, но 1-2 седмици почивка освен, че няма да ти навредят могат да се окажат  доста полезни за организма особено ако не си почивал в последните 6 месеца.

21.07.05
00:38

еми не мисля че за 2 седмици ще загубиш много мм  :lol:

21.07.05
00:38

Казали са ти го - ако не е повече от две седмици, няма нужда да се притесняваш за формата си. Дори и месец да не тренираш, не би трябвало да загубиш много форма.

21.07.05
12:07

Не се притеснявай толкова, все пак почивката си е за това...само релакс...може би мускула малко ще се свие, но не е нищо което с една, две тренировки няма да се оправи...иначе ако има някъде лост може да правиш по 20-30 набирания...аз лично ще тренирам вдигане на чаша... :lol:

21.07.05
15:53

Мерси много пичове май наистина една почивка ще е от полза :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1