Препоръчайте ми упражнения за седалище и ханш и върешен мускул на кръка

12.05.12
18:47

Значи започнах много да се заседявам пред ПС-то и все още е в ранен стадии, но виждам, че започвам да натрупвам тлъстинки на тези места от снимката..  някакви упражнения да ми препоръчате, не с фитнес уреди обаче домашни упражниения, ако ще аеробика да е имам и дъмбели. Сега правя Напади и Клякания, но и двете упражнения не влияят на мускула, който е от вътрешната част на краката ( не знам как се казва, на снимката ще го видите ) самите задни части и отстрани горе на задните части от ляво и дясно на самия кръст.. дефакто 3 лоши зони имам и почват да ме притесняват, щото качих 5 килограма и мисля, че точно на тези 3 области са отишли и са си направили спално помещение.. дайте някакви решения, че не искам да ставам като Пумпал..

Клека е най-добро,нападите са ок, може да добавиш наколко серии балетен клек след клековете - това е с широк разкрач и стъпалата сочат максимално на вън - пробвай първо без тежест докато хванеш техниката за да не се пребиеш.

12.05.12
19:37

виж това упражнение.
Също можеш да правиш и следното: от плие се изправяш и вдигаш единия крак настрани като внимаваш петата да е нагоре. Правиш плие, после вдигаш другия крак. Така по 10 пъти на страна, 3 серии.

12.05.12
20:47

Александре  с това балетното клякане наистина се усещат доста добре мускулите как се раздвижват мерси бате, друго си е с фитнес уред ама за без фитнес уред това е супер предложение мерси пак :)

Smile - и това е добро, доста мускули усетих, че ми стяга не само тези дето искам, ма ще го ползвам :D 10х

А за кръста май си намерих, що годе добро упражнение - Дъмбелите пред гърдите с кръстени ръце прибрани към тялото, се навеждам напред към единия после към другия крак, влияе на тея мускули отстрани на кръста, ще чакам все пак още предложения.

12.05.12
21:14

ето и това е яко, пробвах го ей сега на табуретката

12.05.12
21:33

абе да ти кажа паласки малко трудно ще изчистиш само с накланания с дъмбел . Та ако искаш да стопиш качените мазнини вземи да праиш 20 минутно кардио и си оправи хранителния режим.

Мнението беше редактирано от RinGo на 12.05.12 21:33.

GI

12.05.12
21:43

Кардиото е задължително според мен +другите упражнения,но много е важно и какво ядеш :D нали се сещаш,че няма начин да ядеш в bk,mc и тн.. после ходи прави каквото искаш никога няма да се изчистиш.Мазнините се свалят когато си в калориен дефицит !!!
Успех

12.05.12
22:42

Smile - и това е доста добра идея мерси пак, ще го правя и него

А до кардиото правя по 20 минути колело домашно на ден на оптимален режим - като свърша и съм вир вода.. смисъл карам като изоглавен, предполагам стига, като отделно си правя около 15 упражнения леки разбира се, колкото да раздвижа всеки мускул на тялото.. обаче очевидно нямах упражнения за тези 3 части освен клякането и нападите, сега с новите 3 не мисля, че ще ми липсва нещо.
А за диетата, тестени храни не употребявам готвя си, избягвам свинско освен на празници, не ползвам олио освен ако не е абсолутно наложително, ям ръжено пшеничен хляб.. просто от седенето пред ПС-то.. явно тези части на тялото се повреждат най - фатално, мерси на всички точно такива съвети ми трябваха.

12.05.12
23:15

Да допълня нещо, нали знаеш, че с упражнения за тези 3 зони, които си посочила(предполагам че си жена) няма да свалиш във въпросните области, всъщност сваляш с кардиото и диетата а тренировките са само, за да дадеш стимул на мускула за растеж. Като сваляш сваляш на всякъде, не на точно определени места.

Имаш време да се застояваш” на компютъра, а нямаш 1 час да отделиш 2 пъти в седмицата за фитнес?

13.05.12
12:13

С компютъра си изкарвам парите, но не всички са финансово толкова добре, че да си позволят да ходят на фитнес, броя си левовете така да се каже, пък и спестявам за да си ъпгейдвам сървърите да си вложа сам, така че взимам каквито мерки мога, по натам ако ми се увеличи бизнеса и доходите, които изкарвам от тея работи дето пускам, ще ходя и на фитнес, аз за тренировки хабя по 1 час на ден, дали ще е тук или във фитнеса по добре е във фитнеса ама като не може, не може..

Мнението беше редактирано от Sheionz slllz на 13.05.12 12:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1