Прибиране на корем.

13.05.12
17:07

През последните 4 месеца отслабнах с около 13-14 кг. Сега корема ми е отпуснат в долната част и  искам да ви попитам  по какъв начин да го  стегна  да не ми виси така?

MF

13.05.12
17:37

Кардио + силови тренировки.

13.05.12
17:38

казано от Miss Fight на 13.05.12, 17:37:

Кардио + силови тренировки.

и хранителен режим ;)

13.05.12
17:43

Значи аз пазя някакъв хранителен режим измислен от мен ;д. На ден по 1 филия хляб бонус 6 зърна и всичко останало без теста сладки  газирани и пържени неща . Тичане по пресечен терен или колоездене ще е по ефикасно според вас ?

казано от Иван Иванов на 13.05.12, 17:43:

Значи аз пазя някакъв хранителен режим измислен от мен ;д. На ден по 1 филия хляб бонус 6 зърна и всичко останало без теста сладки  газирани и пържени неща . Тичане по пресечен терен или колоездене ще е по ефикасно според вас ?

е то тоя режим твоя може да е от типа гладуване.Тогава корем стегнат няма да видиш.По-добре се вземи в ръце и почвай да качваш.

13.05.12
17:53

казано от Виктор Стойчев на 13.05.12, 17:50:

казано от Иван Иванов на 13.05.12, 17:43:

е то тоя режим твоя може да е от типа гладуване.Тогава корем стегнат няма да видиш.По-добре се вземи в ръце и почвай да качваш.

Братле може ли да ме насочиш тогава към хранителен режим който според теб е подходящ

13.05.12
18:29

Във форума има достатъчно в раздела “Хранене”, избираш за каква цел да бъде, харесай някой и почвай.

13.05.12
18:31

Благодаря на всички!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1