@Георги Христозов - aко ти понася - да, това е една добра съставка, взел си ЕУ версията, която е без Йохимбе.
Иначе ..... нищо ново май не се е появило, а то лятото дойде.
Турбо Боби - редлайн на 1во място и яко кардио.
07.05.12
09:55
Извинявам се за глупавия въпрос, но има ли значение на коя марка взимам Йохимбин? И приема как е тъй като си правя сутрин кардиото заедно с бърнъра да го взема ли ? А после ?
Модерация: Моля запознайте се с правилата!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 07.05.12 10:00.
казано от emzo на 07.05.12, 08:32:
Турбо Боби - редлайн на 1во място и яко кардио.
A как мислиш с повече силови и бой на круша/спринтове дали ще даде ефект :)
Поздрави! :)
Quick question ..На 18 съм,175 ..вероятно 85-6 кг (не знам точно, но ориентировъчно)..целите, сваляне на кг - респективно мазнини около корема, талията ..и може би леко орелефяване (което вярвам ще стане със смъкването на някакъв % мазнини, де) .. та..к’во мислите Yohimbine + Scroch или Redline UtraHardcore? :)
Предварително благодаря за отговора.
Денислав
Идеята е, че всеки втори си пита и разпитва ..кое, как и иска мнения за него си. Но мен не ме бърка, ще послушам съвета ти и ще направя тема!
Благодаря ! :)
Направих вече 2 седмици с оксито,като пия по 1 след ставане към 6.00ч.+1 към 14.00 ч.Резултат тази седмица -1.5 кг.Общо -4кг за 2 седмици.Почнах да усещам леко загуба на апетит за разлика от 1 седмица.Енергия не мога да преценя,но май дава.Като си правя кардиото(тичане)веднага след силова първите 5 минути-мудно,след това като че ли ми поникват крила :) и си правя 20 мин без много зор и усилия и с много пот.МНого са писали за него,но все пак отбелязвам при мен как е.
14.05.12
00:46
Темата нещо позамря и затова сега ще задам 1 въпросче за да я възродя :D. Какво мислите за следния продукт: BSN - Endoburn? БСН са си класика пък и продукта струва 100 лв, скъп си е(това не е признак че е добър, но все пак..), макар че сега гледам, че на места са го пуснали на промоция за 70 лв. Мислите ли, че е добър и как ли ще се представи сравнен с стим х?
Взех си VPX Redline-a ..яката опаковка и капсули, наистина .. Другата седмица го почвам, ще пиша за отзиви :)) ..Ако има нещо, да препоръчате как да почна да го пия и кога ..а-у в кои часове :D - ..казвайте
И аз съм с Редлайн и аз живот и здраве на 21 ще го почвам. Бих ти предложил моята схема- пий го първия ден 1 капсула сутрин 1 следобяд (преди тренировката). На втория ден 2 сутринта 1 следобяд и така вдигаш докато установиш толеранса. След това караш по схемата докато свърши- яко тренировки и изчислено ядене. Би трябвало да даде резултат
Въпросчето е .. дозата е 3 капсули, нали така .., така че колко повече да се вдига :? .. не знам, некомпетентен съм, зат’ва и пиша тук xDD ..Чудя се как ще го почна, просто много ме кефят капсулките xDD ..Мерси за предложението, бай дъ уей = ))
питах 1 път,НО да попитам пак,че тук в сайта няма никакво инфо за това .Cellucor D4 Thermal Shock.След като прикюча с оксито и почина 1 месец от добавки,мисля да ползвам още 1 продукт за топене.Тоя го гледам изгодно излиза,пише че дава енергия което е добре.Някой ползвал ли го е,нещо инфо някой да даде.
п.п.Хед чакам ревюто на продукта който ползва :)
казано от Денислав на 14.05.12, 22:54:
Въпросчето е .. дозата е 3 капсули, нали така .., така че колко повече да се вдига :? .. не знам, некомпетентен съм, зат’ва и пиша тук xDD ..Чудя се как ще го почна, просто много ме кефят капсулките xDD ..Мерси за предложението, бай дъ уей = ))
Според мен варианта 2/2 е по-добре от колкото 3/3 . И ако започнеш ударно може да имаш доста проблеми , ако си нетолерантен към стимуланти( кафе, йохимбин ).
Аз лично смятам да го почна 1/1, 2/1 и да карам 2/2 оставащите. Накрая може да бутна няколко дена 3/3 ама това като за финал.
Мисълта ми е, че максималната доза МАЙ е 3 капсули ..тоест - 2 преди обед и 1 след :) ..Това ми беше мисълта относно ” на къде повече да се вдига” :)) ..
На мен лично ми е писнало от ламички, които купуват, без да са чели и е въпрос на време, някоя такава ламичка да гушне букета, поради неграмотността си.
Т.е. на етикета винаги е написано всичко необходимо за приема.
+1 за черно Липо, - 4 кг за една кутия, но пълно кето с два зареждащи. Предполагам, че и без Липото щяха да си отидат килата, ама малко реклама да направим и да дигна темата.
20.05.12
10:42
Аз вече официално ще пробвам Black Cats, Adipoxill-a го нямаше в наличност. Отзивите за ‘‘Black cats’’ са доста добри :)))) Ако някой го е пробвал да сподели. :)
Най-доброто, което съм ползвал някога и ползвам в момента, е трансдермална манджа забъркана в домашни условия, като активните съставки са 7-keto, Yohimbin Hcl, Theophylline + кофеин на таблетки. -10кг. за 40дни, нямам време за кардио, но работата ми последно време бие по интензивност всякакво кардио. За Теофилина има изследвания и се твърди, че има и локален ефект по отношение на мазнините когато се прилага трансдермално.
казано от emzo на 20.05.12, 10:32:
Най-вероятно - да, дава ли поне инсейн енерджи ?
Енерджи горе-долу, но нищо повече от горе-долу и все пак е по-добре от анимал кътса.
Мнението беше редактирано от dr jack на 20.05.12 13:22.
Май забравих да спомена че от работа не ми остава и много време за ядене :D Дори в момента съм все още на черешата.
Иии, Валдис, по колко ги продаваш черешите :D, че на пазара са доста солени...
казано от Smile на 20.05.12, 21:32:
Иии, Валдис, по колко ги продаваш черешите :D, че на пазара са доста солени...
По толкова, че ще съжаляваш че изобщо си попитала ;)
Почнах с Redline Ultrahardcore-а, та имам въпрос .., тъй като пия 1вата капсула в 9 часа долу-горе .. втората преди тренировка .. (15-20 минути) ... сега съм леко ваканция ..и тренирам в 15 часа .., а като съм на даскало тренирам в 18 и нещо и ще пия 1вата пак в 9 часа ..Малко се олях и нищо не написах - ..играе ли роля времето м/у вземането на капсулите? :)
Втори ден Redline Ultrahardcore, вече 2+1 (колкото е макс дневната доза) , но не усещам нито притъпен глад към сладко нито някакво мега яко втрисане или нещо подобно. ПървитЕ капсули към 7:00 , втората към 13:00- нищо! Утре пак 2+1 и от четвъртъка 2+2. Накрая даже последните 4 дена 2х3 ще ги пусна.
И аз така - обаче пия 1 сутрин и 2 преди тренировка .. Нищо за сега (освен може би имам повече сила ..но не знам може да ми е било ден) ..но не ми се яде сладко и такива неща xD ..ще видим за напред ... Та някой мнение по моят въпрос по-горе?
Искам да питам кой бърнар да си взема , трябва ми такъв който да потиска гладът, и сваля мазнините по корема.
Тук по подробно е описано сегашното ми състояние - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/61214
Замислям се за Стимулат Х и течен Кленбутрех + йохимбе?
Идеи?
Мнението беше редактирано от МЗК на 24.05.12 10:29.
казано от Ramon Dekkers на 22.05.12, 16:35:
но не усещам нито притъпен глад към сладко.
Нормално бе и тебе ли да те почвам сега ? :D Коя съставка да ти притъпи глада ?
Я шибни 3 капсули на гладно да видим дали ще те разтресе (giggle)
25.05.12
10:42
Да не прибързвам с мнение, обаче смея да твърдя, че Black Cats е най-добрия бърнер, който съм пила до момента. Мисля, че позитивните мнения са заслужени.
26.05.12
21:28
да ви дам тема за размисъл...
ето какво видях: Oxy на прах :)
от изчетените мниения на емзо предполагам, че второто ми предложение за бърнър 2012 ще му хареса:
Dyma-Burn Xtreme
Мнението беше редактирано от jeko minkov на 29.05.12 20:29.
Нещо последните дни ми е леко ..някакво-никакво ..леко ми се вие свят .. дали може да е от Redline-a ? .. или пък се дължи на факта, че не приемам толкова въглехидрати. ..и че от бая време съм на НВД.. ще трябва да направя един зареждащ ден :/
Мнението беше редактирано от Денислав на 31.05.12 10:19.
04.06.12
10:46
Едно въпросче към тези които са ползвали новата формула на Оксито! До колкото видях малко са по променили съставките вътре. Таа.... Може ли да напишете дали има голяма разлика м/у новата формула и старата, или всичко е просто трик?
Чак болно, не виждам аз разлики или не знам де да гледам новия и стария етикет :)