13.05.12
20:59
Привет, момче на 17 години съм. Не знам ген ли е от майка ми, тъй като баща ми е много слаб, а тя не е такава, или е от мен, но имам дебели крака (особено бедрата и отчасти под коляното) и от там и задникът ми е по-дебел. Докато над таза тялото ми е много слабо и имам някаква странна форма. Не искам да правя мускули, а искам да ми препоръчате, кои упражнения във фитнеса ще ми помогнат да направя краката ми слаби + дупето и да са наравно с горната част от тялото ми. Благодаря! :)
Сигурно си омазнен . Прави кардио ! А иначе упражнения - клекове , напади , лег преса и сякви други машини.
13.05.12
23:02
Да ти кажа не съм чувал някой да е открил такива досега :D :D :D
Search=търсачка
14.05.12
10:24
Според мен трябва претоварване. Всяка тренировка да е до отказ. Ще изгориш наред с мазнините и мускулатура, но не се сещам за друга опция.
Според мен трябва да подминеш глупостите написани над мен и да започнеш сериозно трениране,като дадеш приоритет на горната част на тялото,но не загърбвай долната...ела след 2-3-4 години да кажеш дали си слаб нагоре ;)
казано от Jikata на 14.05.12, 10:31:
Според мен трябва да подминеш глупостите написани над мен и да започнеш сериозно трениране,като дадеш приоритет на горната част на тялото,но не загърбвай долната...ела след 2-3-4 години да кажеш дали си слаб нагоре ;)
Те с това го отказа.. :D