21.07.05
01:31
Т’ва ми казаха, че е и да пия невробекс. Но да ви питам дали е възможно да се получило от пул-овър-а , тъй като последните месеци упорито го правих на скрипец и то с доста кг. И колко време е нужно да мине преди да почна пак да се натоварвам?
21.07.05
12:09
Може да е от пулоувъра. Дали са ти болкоуспокояващо. Според мен не е болка за умиране, нито толкова голямо притеснение. Кога ще мине - никой не знае. Тренирай си, а ако усещаш проблем, прекрати съответното упражнение. Избягвай нощно време да лежиш на болящата те страна и така.
21.07.05
16:07
Некой може ли да ми препоръча па пия или да мажа нещо известно време за не се прееба пак?
28.07.05
21:59
4е обесни ли некои какво е то4но тва 6ото и мене 3 4 пати за по 1 2 сед ме боле6е отлево на град ко6. мислех 4е е сарцето не6о ама ми казаха 4е е не6о нерви ала бала не разбрах то4но
Мда, аз ще ви препоръчам:
1) яко качествено хранене и добри леки хран. добавки, за да ви е тип-топ организма
2) яко стречинг
3) за да развиете добре гръдния кош, така че да не ви се появяват подобни проблеми- кофички, набирания и пул овър
Като цяло това не еболка за умиране и ми се струва, че ако не е нещо кофти клинично със стречин ще може да оправите проблема.
Успех
31.07.05
12:24
Аве Neurobex не е ли витамини B комплекс :)
какви болкоуспокояващи ве
[quote author=“EKK”]Аве Neurobex не е ли витамини B комплекс :)
какви болкоуспокояващи ве
Май да, ама човека казва някакво НЕВРОБЕКС/до колкото виждам/ Б-то е Нюробекс. :)
/не ги знам много тези далавери точно. :)/