22.07.05
18:02
до сега тренирах средно по 4 понякога 5 пъти седмично Гърди+бицепс, Гръб+трицепс, Рамо+крака но когато реших да е твърдо 5 дни и го пробвах за 2седмици просто издъхнах ходя и на работо и явно не мога да се възстановявам въпреки глутамина и аминокиселините и колкото и да не ми се иска трябва да мина на 4 дни
1Гърди 4упр х 4серий
2Гръб 4упр х 4серий +предмишница 2упр х 3серий
3поч.
4Рамо+крака
5Ръце по 3упр. с по 4серий
6 и 7 поч.
но ми се струва, че така ще загубя масата си до тук натрупана много трудно или само се заблуждавам, но тренирането 2 седмично ми се струва по-добро решение защото искам повече маса отколкото релеф?
22.07.05
18:16
Колебаеш се между 2 и 4 дни, що не пробваш друга доста популярна схема 3 дни :P (пък е по средата на 2 и 4)
1 ден правиш: Гърди, бицепс
2 ден - ПОЧИВКА
3 ден - Крака, рамо
4 ден - ПОЧИВКА
5 ден - Гръб, Трицепс
6 ден - ПОЧИВКА
7 ден - ПОЛОВ МАРАТОН (хаха) пак почивчица естествано...
Аз така доста добре си се развивам :)
[quote author=“EnTiCeR”]Колебаеш се между 2 и 4 дни, що не пробваш друга доста популярна схема 3 дни :P (пък е по средата на 2 и 4)
Според мен,момчето иска да каже съвсем друго нещо :)Мисля,че пита дали да тренира мускула два пъти седмично или като го тренира едни път се чуди дали няма да изгуби масата си.Според мен тая програма 4-те дни е добра и няма да изгубиш маса.Тренирай здарво и ще видиш.А и така ще имаш повече време да се възстановяваш.Нали големите майстори казват,че растеш докато почиваш а не в залата :)
[quote author=“swets”][quote author=“EnTiCeR”]Колебаеш се между 2 и 4 дни, що не пробваш друга доста популярна схема 3 дни :P (пък е по средата на 2 и 4)
Според мен,момчето иска да каже съвсем друго нещо :)Мисля,че пита дали да тренира мускула два пъти седмично или като го тренира едни път се чуди дали няма да изгуби масата си.Според мен тая програма 4-те дни е добра и няма да изгубиш маса.Тренирай здарво и ще видиш.А и така ще имаш повече време да се възстановяваш.Нали големите майстори казват,че растеш докато почиваш а не в залата :)
Точно попадение:) но тренирането на мускула здраво значи 4 или дори 5серий(в които включвам и загрявката) и отново 4упр. за големите и 3 за малките групи, но така или иначе от август я почвам тази програма за 3 месеца и ще видя какво ще стане
Аз лично съм за 4-ри серии(без загрявката) за големите групи и между 3-4-ри за по-малките.На мен не ми се виждат много или поне мен не ме уморяват.Аз обикновено ги тренирам по тоя начин,3-4-ри упражнения и пак по толкова серии.След като я започнеш тая програма ще си проличи,какво става :P . Мисля,че ще имаш резултат,но ще видим.Ти ще кажеш как върви :lol:
Както се пее в една песен...от утре...я почвам със взимането на помощи от креатин, глутамин, аминокиселини и може би и глюкоза
Както се пее в една песен...от утре...я почвам със взимането на помощи от креатин, глутамин, аминокиселини и може би и глюкоза
Обмисли приема за да не си хвърляш парите на вятъра. И да не си от хората, които след като изцокат всичката си химия казват: “ЙЙЙ от тоз креатин/амино/глутамин нищичко не стана”
Упехи и умната.
Обмисли приема за да не си хвърляш парите на вятъра. И да не си от хората, които след като изцокат всичката си химия казват: “ЙЙЙ от тоз креатин/амино/глутамин нищичко не стана”
Упехи и умната.
еми кажи какво мислиш ти, аз съм решил така