Имам нужда от съвет

18.05.12
21:34

Тренирам от 3 месеца, като цяло има ефект. Но искам да увелича мускулната маса на гърдите. Тренирам 2 пъти седмично гърди с едни и същи упражнения. Искам и да ми излязат плочките в корема, може да звучи глупаво, но искам да наблегна на двете. Ако някой ме посъветва с нещо ще съм благодарен!

18.05.12
21:50

Колко си висок , колко тежиш и години ?

18.05.12
21:58

Абе на мен ли ми се струва или всеки ден си пишем едно и също просто ей така..?
BOY boy - 2 пъти гърди - абсурдно /хем да качваш хем да правиш релеф ЕДНОВРЕМЕНО - пак абсурд.
Не ми се иска да повдигам темата, но да питам клека и тягата с колко кг ги правиш ?? :)

18.05.12
22:13

Висок съм 180 см. и тежа 79-80 кг. Относно за клека и тягата не правя и точно затова искам съвет, какво да правя. Имам нужда от съвет.

18.05.12
22:14

На 21 години съм.

Мнението беше редактирано от BOY boy на 18.05.12 22:17.

GI

18.05.12
23:02

Тук ти е грешката -няма да стане с две тренировки в седмицата!!!Второ има значение какво точно правиш,серии,кг........абе сложно си е прочети малко има добри програми виж си храненето и тн.

18.05.12
23:07

Наистина е сложно прочетох много в сайта и разбрах, че зависи много от храненето. Опитвам се да поддържам диета, но вече трябва да тренирам със стабилна програма и да усвоя упражненията както трябва. Но немога да разбера с кое упражнение,и с каква последователност да тренирам. Като цяло ми трябва програма.

Мнението беше редактирано от BOY boy на 18.05.12 23:09.

18.05.12
23:09

Прави много лицеви опори.Диамантени лицеви опори и всякакви вариации.Това е като за начало.

И търси информация и чети за да не се получава тази спам тема!

18.05.12
23:12

чБлагодаря за вниманието, правя лицеви опори и ще правя, но незнам дали ще са достатъчни.

19.05.12
08:42

И според мен там е грешката както каза Georgi Ivanov, че тренираш 2 пъти седмично гърди, но ти си знаеш. Като целиш ММ в гърдите прави около 6-8 повторения с максималната тежест. Първо упражнение да ти е хоризонтален лег ( 1 загряваща после работни ти си прецени колко ще са), после може полулег, после кофи ( може първо с кофите после с полулега), накрая прави флайс. Чувал съм, че някой правят флайса като 1-во упражнение за да източщат гърдите и след това лега. Е дано съм помогнал, успехи!

19.05.12
11:39

Мерси за съветите!

19.05.12
16:08

Тренирай гърдите веднъж седмичо ,но тежко и с партньор, за по голямо натоварване.
И не си мисли,че като ги тренираш примерно по два пъти в седмицата е по-добре, по-добре е веднъж но с по-тежко !

И тяга и клек прави, че те са важни много.

Поздрав,
Георги

19.05.12
16:25

Разбирам, да ще направя точно така. Мерси за вниманието!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1