31.08.10
18:22
С тази тема просто искам да събера възможно най-много мнения за продукта, от хора които са го пробвали.
Мерси предварително и успех на всички трениращи!
31.08.10
19:45
Повечето хора гледат кое им е изгодно - този продукт доста дълго време беше извън понятието “изгодно” и за това едва ли ще са повече от 2-3-ма във форума. Просто сравни етикета на този протеин, като брой дози в опаковка и съдържание на протеин в доза с някой друг и сам ще видиш за какво става въпрос.
01.09.10
12:36
Но като качество продукта е добър, така ли? Като изключим фактора цена...
01.09.10
12:40
ми по принцип фирмата е една от наи-големите и старите в сферата
но цената винаги ме е спирала да го пробвам
не ми се плаща за гръмки имена:)
казано от mr_olympia на 31.08.10, 18:22:
С тази тема просто искам да събера възможно най-много мнения за продукта, от хора които са го пробвали.
Мерси предварително и успех на всички трениращи!
Качествен е протеина. Доста кофи съм изпил от него. Съветвам те за вкус шоколад.
Мнението беше редактирано от AlexK на 01.09.10 13:56.
01.09.10
13:53
мда добре е
Пил съм Vanilla Icecream от Ultra Whey Pro - най-добрата ванилия която съм пил до сега. А иначе е качествен протеин.
Пил съм го преди може би повече от 2 години. Шоколадът е добър. Има много по-изгодни на пазара!
казано от Стоянчо на 01.09.10, 17:36:
Пил съм го преди може би повече от 2 години. Шоколадът е добър. Има много по-изгодни на пазара!
Потвърждавам.
Първата ми кофа протеин беше точно такава. Вкус шоколад. Аз обаче нещо не останах много очарован от вкуса. В смисъл добър е, но само толкова.
Протеин като всички останали само дето ако не е на промоция не си заслужава да плащаш дебелата цена заради утвърдилата се през годините марка.
19.05.12
00:40
Какво ще кажете за 35 мг холестерол в UNIVERSAL Ultra Whey Pro ? На фона на едва 4 мг сравнен с Now whey.
Сега видях темата и реших да я кача :)
Този холестерол в общи линии не е нещо, което те касае по някакъв начин, по-скоро е маркетингов трик.
19.05.12
02:40
Колкото до протеина - отвратителен вкус. Просто е срамота такава фирма да си позволи да продава такъв боклук. Пил съм и шоколад, и К&К.
Отделно, че е много воднист. Ако обичаш такъв тип, може да ти допадне. Аз предпочитам по-гъсти шейкове.
казано от Gladiator6 на 19.05.12, 00:40:
Какво ще кажете за 35 мг холестерол в UNIVERSAL Ultra Whey Pro ? На фона на едва 4 мг сравнен с Now whey.
Сега видях темата и реших да я кача :)
Няма никакво значение.
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 19.05.12 02:41.
19.05.12
09:24
Въпроса е дали е качествен ако искам да пия нещо вкусно ще си направя шейк или ако искам да е шоколадово ще взема Чокофредо. Давам пример с голд стандарт който на вкус е ок но като качество изобщо не ме удовлетвори напшраво ме омазни .. повече ОН никога за протеини да не говорим аминокиселините Amino Energy ... изобщо не ги осещам и са пълни с кофеин и глупости а ползата беше нулева...
Та кой е по - качествен е въпроса не по вкусен . :) ако има такива които са с горчиви и трапчиви но качествени вземам ги :) ако ще да има вкус на течен аналгин с люта чушка :D
19.05.12
12:55
казано от Gladiator6 на 19.05.12, 09:24:
Въпроса е дали е качествен ако искам да пия нещо вкусно ще си направя шейк или ако искам да е шоколадово ще взема Чокофредо. Давам пример с голд стандарт който на вкус е ок но като качество изобщо не ме удовлетвори напшраво ме омазни .. повече ОН никога за протеини да не говорим аминокиселините Amino Energy ... изобщо не ги осещам и са пълни с кофеин и глупости а ползата беше нулева...
Далеч си от истината. Как може да кажеш, че качеството на ОН не те удовлетворява? Това са едни от най-качествените протеини. Това, че си се омазнил е защото си консумирал повече калории от нужното. Няма нищо общо с протеина. А другото е АК.. не знам каква ползва очакваш.
Колкото до вкусовете... при такова предлагане и конкуренция на протеини, никоя уважаваща себе си фирма няма право да продава протеин, който да е лош на вкус. А и кое му е трудното? Вътре няма компоненти, които да горчат и да правят овкусяването сложно.
казано от Ради Хаджирадев на 19.05.12, 12:55:
Вътре няма компоненти, които да горчат и да правят овкусяването сложно.
Ей това точно няма откъде да го знаеш :D :D Майтапа на страна, ще дам пример с Nutrisport, уж 90% суроватъчен изолат, но съдържа някакви соеви стабилизатори (най-вероятно за да се тушира типичната пенливост на изолатите), след което както и да го овкусяваш си остава помия.
Ако си го пил преди 1-2 години съм съгласен, но в момента нещата не стоят така.
19.05.12
14:44
казано от Valdis на 19.05.12, 13:33:
Вътре няма компоненти, които да горчат и да правят овкусяването сложно.
Ей това точно няма откъде да го знаеш :D :D Майтапа на страна, ще дам пример с Nutrisport, уж 90% суроватъчен изолат, но съдържа някакви соеви стабилизатори (най-вероятно за да се тушира типичната пенливост на изолатите), след което както и да го овкусяваш си остава помия.
Е, имах предвид, че не е като предтренировъчните. Сложиш ли ацетил л-карнитин и си до там с вкуса.. Освен тропичен пунш или нещо друго кисело не можеш да ползваш.
07.04.15
23:19
казано от Gladiator6 на 19.05.12, 09:24:
Далеч си от истината. Как може да кажеш, че качеството на ОН не те удовлетворява? Това са едни от най-качествените протеини. Това, че си се омазнил е защото си консумирал повече калории от нужното. Няма нищо общо с протеина. А другото е АК.. не знам каква ползва очакваш.
Колкото до вкусовете... при такова предлагане и конкуренция на протеини, никоя уважаваща себе си фирма няма право да продава протеин, който да е лош на вкус. А и кое му е трудното? Вътре няма компоненти, които да горчат и да правят овкусяването сложно.
С леко закъснение от 2 години искам да споделя че откакто ON го правят в европа съм 90% сигурен че качеството е много ниско.