20.05.12
17:39
Здравейте, някой знае ли къде в София има магазини, които предлагат продукти с изтичащ срок на годност ?
20.05.12
18:46
Много го правят при това без много от купуващите да забележат :D :D :D
Иначе “Красота и сила” имаха отделна секция в сайта си със продукти, чийто срок изтича или е изтекъл. Силата също имат нещо на сайта си наречено “outlet”, но нямам идея дали продуктите са такива.
Всъщност имаш ли представа, какво можеш да си навлечеш използвайки такива продукти?
20.05.12
19:01
Не съм казвал, че непременно ще ги използвам, просто преди 2 седмици така си купих 1 кутия ‘’Анадролик Стейт’’ за 13,80 лв. И съм много доволен..Не получих никакъв дискомфорт, а ефекта е страхотен и освен това в залата чувам, че доста хора прибягват към такива продукти и са много доволни. Та за това ми е интересно да отида на место и да видя за какво става въпрос. Спомням си, че имаше няколко специализирани магазини за това, но сега не мога да ги открия в търсачките...
Ей са ми дойде една идея, ментета с изтекъл срок на годност на половин цена, народа ще се избие просто, що ли не бях от тези дето искат да забогатеят бързо? :D :D
20.05.12
20:01
казано от Valdis на 20.05.12, 19:55:
Ей са ми дойде една идея, ментета с изтекъл срок на годност на половин цена, народа ще се избие просто, що ли не бях от тези дето искат да забогатеят бързо? :D :D
Аз ще взимам тези ментета на половин цена и ще ги препродавам на 3/4 от цената на истинския продукт :D А може и във всеки един кг протеин да слагам по 2 кг захар,за по-евтино
20.05.12
22:16
Казвам само каквото чувам и е факт, че все повече хора експериментират с такива добавки и много от тях са доволни . Искам просто да отида в един такъв магазин и да разбера за какво наистина иде реч...