Магазини в София за продукти с изтичащ срок ?

Здравейте, някой знае ли къде в София има магазини, които предлагат продукти с изтичащ срок на годност ?

HE

20.05.12
18:46

Много го правят при това без много от купуващите да забележат :D :D :D
Иначе “Красота и сила” имаха отделна секция в сайта си със продукти, чийто срок изтича или е изтекъл. Силата също имат нещо на сайта си наречено “outlet”, но нямам идея дали продуктите са такива.
Всъщност имаш ли представа, какво можеш да си навлечеш използвайки такива продукти?

Не съм казвал, че непременно ще ги използвам, просто преди 2 седмици така си купих 1 кутия ‘’Анадролик Стейт’’ за 13,80 лв. И съм много доволен..Не получих никакъв дискомфорт, а ефекта е страхотен и освен това  в залата чувам, че доста хора прибягват към такива продукти и са много доволни. Та за това ми е интересно да отида на место и да видя за какво става въпрос. Спомням си, че имаше няколко специализирани магазини за това, но сега не мога да ги открия в търсачките...

20.05.12
19:55

Ей са ми дойде една идея, ментета с изтекъл срок на годност на половин цена, народа ще се избие просто, що ли не бях от тези дето искат да забогатеят бързо? :D :D

20.05.12
20:01

казано от Valdis на 20.05.12, 19:55:

Ей са ми дойде една идея, ментета с изтекъл срок на годност на половин цена, народа ще се избие просто, що ли не бях от тези дето искат да забогатеят бързо? :D :D

Аз ще взимам тези ментета на половин цена и ще ги препродавам на 3/4 от цената на истинския продукт :D А може и във всеки един кг протеин да слагам по 2 кг захар,за по-евтино

Казвам само каквото чувам и е факт, че все повече хора експериментират с такива добавки и много от тях са доволни . Искам просто да отида в един такъв магазин и да разбера за какво наистина иде реч...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1