20.05.12
19:57
Здравейте.Ако може да чуя няколко съвета от хора, които са по-навътре в бранша. Значи тренирам от 6 месеца и като цяло има ефект, но не е някак си много голям.На 17 съм, 1.75-6 плюс минус 1 2 см и съм 85кг., а като започнах бях 77-8.Таа ако може да ми кажете някакви упражнения за корем, защото от началото до сега него го тренирам 2 пъти в седмицата с 4 упражнения по 50 повторения всяко в 3 серии и ефекта е слаб в тази област.А и как е по-удачно да се правят сериите едно и също упражнение да го повтарям 3-4 последователни пъти с 10-12 повторения или да си ги “въртя” в 3 серии по 1 път?
20.05.12
20:18
Какво значи ефекта е слаб в тази област? И до колкото разбирам си тренирал с цел покачване на маса - следователно няма как да не си се омазнил. Коремът правилно го тренираш 2 пъти в седмицата, много хора го тренират всеки ден, а това не е добре. Та както казах най-вероятно си качил и мазно и затова не можеш да видиш ефекта от коремните преси. Ако се поизчистиш сигурно ще се покажат плочките.
20.05.12
21:22
К’ви са тия 50 повторения и други неща.Коремът се товари от клек, тяга, гребане.Пресите са безмислени а и не носят този ефект, който искаш.Нали това е мускул като останалите.Защо не го тренираш както другите мускулни групи?
21.05.12
16:43
амм имам тяга и клек, но те са за други мускулни групи (поне така съм чел)!
21.05.12
16:44
а и плочките се показват горе долу, но като стегна иначе не се забелязват
ми махни сланината ;)
и не преигравай с тренировките. веднъж седмично с подбрани упражнения с тежест + базови упражнения (клек, тяга) и нещата ще се получат
21.05.12
19:53
е аз уж се мъча да я махна, но нещо не се получава