18.05.12
08:08
.
Темата беше редактирана от ... на 28.05.12 13:04.
Аз имам малко забележки относно храненето, но не знам до колко е вярно това което ще напиша.
Първо след тренировка сирене не знам дали е правилно да се яде, до колкото съм чела мазнините не са най-удачния вариант макар, че преди аз също ядях 2 яйца с доооста сирене.
Друго пак за след тренировка трябва да има месо/яйца нещо богато на белтъчини.. днес единственото което си ялаа е въглехидрати и мазнини.
Вечерята липсва, 6 маслини са нищожна “храна”.. към 22 например добави 2 яйца+маслини.
Благодаря много за хубавото пожелине! (sun)
Все някой ще пише за това не се притеснявай. Прочети дневниците и виж как се хранят момичетата {а и не само те} след тренировка. Лично за мен това е най-важното хранене и винаги гледам да е с добър източник на белтъчини и въглехидрати. Ще свикнеш и след време всичко ще си дойде на мястото, а и като започнеш да се ровиш из сайта всичко ще ти стане ясно.
И аз преди си лягах много рано и това беше периода в който тренирах по 2 пъти на ден 6 пъти в седмицата, но няма значение кога си лягаш гледай последното хранене също да е богато на белтъци, въглехидратите ги свеждай до минимум вечер.. знам, че в началото е много трудно.
Ако можеш яж извара с бадеми/маслини {някакъв източник на мазнини}.
казано от Ellie на 21.05.12, 20:26:
Благодаря много за хубавото пожелине! (sun)
Все някой ще пише за това не се притеснявай. Прочети дневниците и виж как се хранят момичетата {а и не само те} след тренировка. Лично за мен това е най-важното хранене и винаги гледам да е с добър източник на белтъчини и въглехидрати. Ще свикнеш и след време всичко ще си дойде на мястото, а и като започнеш да се ровиш из сайта всичко ще ти стане ясно.
И аз преди си лягах много рано и това беше периода в който тренирах по 2 пъти на ден 6 пъти в седмицата, но няма значение кога си лягаш гледай последното хранене също да е богато на белтъци, въглехидратите ги свеждай до минимум вечер.. знам, че в началото е много трудно.
Ако можеш яж извара с бадеми/маслини {някакъв източник на мазнини}.
Сега ще се заема с разглеждане, а иначе хапнах малко телешко с моркови, картофите ги махнах. Класическа извара не понасям, гади ми се като я ям, но затова хапвам сирене Котидж (това всъщност е сладка извара, т.е. притежава свойствата на класическата, но 1/3 от Котиджа са въглехидрати.) Да приемам ли, че и тя не става, щом не трябва да ям въглехидрати вечер?
И аз не мога да я ям, един път опитах, хапнах 3-4 лъжици и се отказах. От няколко дена си правя нещо много вкусно {за мен} смесвам 250-300гр извара с едно яйце, чубрица, черен пипер.. пека колкото да мине през термична обработка яйцето .. вечерта ям около 100гр с бадеми .. определено така гадния вкус на изварата не се усеща и комбинацията и с бадеми е направо убийствена :Д.
Мнението беше редактирано от Ellie на 21.05.12 20:48.
казано от Ellie на 21.05.12, 20:46:
И аз не мога да я ям, един път опитах, хапнах 3-4 лъжици и се отказах. От няколко дена си правя нещо много вкусно {за мен} смесвам 250-300гр извара с едно яйце, чубрица, черен пипер.. пека колкото да мине през термична обработка яйцето .. вечерта ям около 100гр с бадеми .. определено така гадния вкус на изварата не се усеща и комбинацията и с бадеми е направо убийствена :Д.
Звучи вкусно, още утре ще опитам и ще дам мнение :P