21.05.12
17:38
Исках да попитам дали някой тренира по тази програма. Аз лично тренирам по нея от 1 месец и мисля, че има подобрение. Исках също така да попитам дали е претренирване да правиш за 1 мускулна група 4 упражнения, всяко от тях 4 серии х 8 повторения? Или е най-добре да са 3 упражненията за 1 мускулна група ? Благодаря предварително.
21.05.12
17:46
Хах, ама че въпроси... Първо не си казал стаж, години, тегло и второ много е общо да кажеш 4 упражнения дали са много за една мускулна група, ако е за бицепс - да, със сигурност е много, но за гръб например може да не са...
21.05.12
17:46
не са много по 4 упр за една мускулна група.. и въпроса ти е малко безсмислен.. ако имаш добър хранителен режим и спиш по 8 часа няма да претренираш.. а защо не пробваш и сам не разбереш сам дали претренираш..? при всеки е различно.. ти сам ще си усетиш.. програмата изглежда добра :) И само Барса! :D
Мнението беше редактирано от Nevergiveup на 21.05.12 17:53.
23.05.12
09:42
Здравейте и благодаря за отговорите. По принцип въпроса ми беше общо за всички мускулни групи. Определено съм начинаещ - тренирам от 1 месец във фитнеса, но преди това тренирах в продължение на много години футбол. Както и да е, всяка мускулна група си е индивидуална, така го разбирам. Ще тренирам и ще усетя как стоят нещата. Благодаря !